Forever Michael Jackson Günleri

Tarihler: 29 Ağustos 2013 Perşembe ~ 31 Ağustos 2013 Cumartesi

Yer: Novada Ataşehir AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2013 ~ Ağu 31, 2013

Novada Ataşehir AVM, Rock’ın Roll’un kralı Elvis Presley sergisinin ardından Pop’un Kralı Michael Jackson etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Pop’un efsane ismi Michael Jackson, doğum günü olan 29 Ağustos tarihinde Novada Ataşehir AVM’de hayat bulacak; ünlü sanatçının 55. doğum günü, 29-30-31 Ağustos tarihlerinde “Forever Michael Jackson Günleri”etkinlikleriyle kutlanacak.

Üç gün sürecek etkinlik kapsamında Michael Jackson hayranlarının özel koleksiyonlarındaki parçalar Novada Ataşehir AVM’de sergilenecek. Efsane sanatçıya ve Jackson kardeşlere ait plaklar, kasetler, CD, DVD, posterler, Michael Jackson’ın kapak olduğu dergiler ve gazete haberleri bu çok özel sergi ile hayranlarına ulaşacak.

Sanatçının doğum günü olan 29 Ağustos’ta Novada Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin meydanında flash mob dans gösterisi, 31 Ağustos’ta ise Melih Semiz organizasyonuyla milyonlarca insanı kendine hayran bırakan Michael Jackson dans gösterisi gerçekleşecek. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte  ünlü sanatçı ile ilgili sorulara doğru yanıt veren ziyaretçilere sürpriz hediyeler verilecek.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT