Funda Erdem - İpucu Takı Sergisi

Tarihler: 01 Mart 2016 Salı ~ 10 Mart 2016 Perşembe

Yer: Galeri Bohem

Adres: Valikonağı Cad. Polat Apt. No 99 D. 3 K. 2 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 999 44 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2016 ~ Mar 10, 2016

Galeri Bohem; FEM Tasarım Kurucusu ve Tasarımcı Funda Erdem’in “İpucu” isimli kişisel takı sergisine, “Dünya Emekçi Kadınlar” Haftasında, 01 – 10 Mart 2016 tarihleri arasında ev sahipliği yapıyor.

FEM Tasarım, 10 yıllık tasarım yolculuğunda bu sergisinin adını “İpucu” olarak seçti. Aslında bu isim, tasarımcısı Funda Erdem’in bir iletişim uzmanı olarak tasarıma bakış açısını yansıtıyor. Tasarımcı; kullandığı ve başkaları için seçtiği, takı dahil olmak üzere tüm aksesuarların, kendimizi ifade ettiğimiz ipuçları olduğunu savunuyor. Tasarımın özgünlüğü yaratıcılığı; tek oluşu kişiselliği temsil ederken; seçimlerimizin de aktif olarak bu süreci desteklediğini, renkler ve materyallerin sessiz yorumlarımız olduğunu belirtiyor.

Tasarımcı, insanın değişken iç dünyasını, amorf veya şekil verilmiş doğal taşlarla yansıtmakta; içeriğindeki temayı vurgulamayı gümüş ile desteklemektedir. “Telkari”, “Kazaziye”, “Mine”, “Oya”, “Sedef Kakma”, “Ebru”, “Çini” gibi geleneksel el sanatları değerlerimizin kullanıldığı tasarımlarda, Anadolu’nun motif ve sembollerle kendini ifade etme geleneğini görülebilir.

Eskiyi, yaşanmışlığı, tasarıma taşımak kaygısıyla; kullanılmış parçalara da yer vermeye özen göstermektedir. Geleneksel hapishane işi tekniği; sabrın, metanetin, cesaretin, iç huzurun ve aynı zamanda bastırılmış isyanın dışa vurumu olarak sıklıkla kullanıyor.

Tasarımcının “İpucu” adlı sergisi, 1 Mart 2016 Salı günü saat 17:00’ de açılacak ve Pazartesi hariç her gün 11.00-20:00 saatleri arasında Nişantaşı / Galeri Bohem’de gezilebilecek.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT