Genç Yetenekler Akbank Sanat Sahnesi’nde…

Tarihler: 04 Nisan 2017 Salı ~ 04 Nisan 2017 Salı Saat 20:00

Yer: Akbank Sanat

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2017 ~ Nis 4, 2017

Akbank Sanat, “Genç Yetenekler Konser Serisi” kapsamında Nisan ayında üç genç viyolonsel sanatçısını ağırlıyor. Eğitimlerine Prof. Sevil Gökdağ ile devam eden İlayda Aydın, Şule Berna Kontaş ve Selin Nardemir 5 Nisan 2017, Çarşamba akşamı Akbank Sanat’ta gerçekleştirecekleri konser ile müzikseverlere unutulmaz dakikalar yaşatacak.

İlayda Aydın hakkında
1999 yılında İstanbul'da doğan İlayda Aydın, viyolonsel eğitimine 2013 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Prof. Sevil Gökdağ ile başladı. 2014 yılında Bulgaristan'ın Dobrich şehrinde düzenlenen 18.Genç Müzisyenler Viyolonsel Yarışması'nda ikinci kategori ikincilik ödülünü kazandı.Daha sonra 2015 yılında Akbank Sanat'ın düzenlediği Genç Yetenekler Konseri'nde yer aldı. 2015 yılında Almanya'nın Konstanz şehrinde oda müziği ve solo, 2016 yılında da İstanbul Woodwind Festival kapsamında oda müziği konserleri verdi. Prof. Erkki Lahesmaa, Ruport Thompson, Igor Naidin ve Prof.Lazlo Stocko'nun viyolonsel ve oda müziği masterclass'larına katıldı. Halen eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda lise 4. sınıfta Prof.Sevil Gökdağ ile devam etmektedir

Şule Berna Kontaş hakkında
2000 yılında Trabzon'da doğan Şule Berna Kontaş, 10 yaşında  Prof.Sevil Gökdağ'ın öğrencisi olarak viyolonsel eğitimine başladı. 2014 yılında Bulgaristan'ın Dobrich kentinde düzenlenen 18.Uluslararası Genç Müzisyenler Viyolonsel Yarışması 'nda birinci, 2015 yılında Sofya'da 11.Uluslararası Genç Virtüözler Viyolonsel Yarışması'nda üçüncü ve Yunanistan E-Muse Online Müzik Yarışması'nda birinci oldu. Ayrıca Prof.Erkki Lahesmaa (Finlandiya), Prof.Romain Garioud (Fransa) ve Çağ Erçağ'ın ustalık sınıflarına aktif olarak katıldı. Şule Berna Kontaş eğitimine halen lise dördüncü sınıfta Prof. Sevil Gökdağ ile devam etmektedir.

Selin Nardemir hakkında
1993 yılında İstanbul'da doğan Selin Nardemir, 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda viyolonsel eğitimine Prof. Sevil Gökdağ ile başladı. Konservatuvar'daki eğitim yıllarında;  Prof. Yovan Markovitch, Iştvan Varga, Laressa Groeneveld, Henrik Brendstrup, Daniel Müller Schott, Anatoli Krastev, Erkki Lahesmaa, Alexander Hülshoff, Jiri Barta'nın ustalık sınıflarına katıldı. 16. Edirne Uluslararası Genç Müzisyenler Oda Müziği Yarışması'nda üçüncülük (2014), Bulgaristan'da düzenlenen 18. Uluslararası Dobrich Genç Müzisyenler Viyolonsel Yarışması'nda ikincilik (2014), Yamaha'nın düzenlediği Genç Müzisyenler Yarışması ödül kazandı. 2016'dan beri de Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ve Cihat Aşkın Ensemble grubu üyesi olan .Ayrıca İş Sanat'ın Milli Reasürans'ta düzenlenen bu yılki Parlayan Yıldızlar serisinde yer alacaktır. Nardemir,halen yüksek lisans eğitimine Prof. Sevil Gökdağ'ın viyolonsel sınıfında devam etmektedir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT