Gözütok Güçlü - 23 Nisan 23 Çocuk 23 Resim

Tarihler: 23 Nisan 2012 Pazartesi ~ 06 Mayıs 2012 Pazar

Yer: Vincent Sağlıklı Renkler Atölyesi

Adres: Bahariye Cad. Sakızgülü Sok. Sivrioğlu Apt. No:17/5 Kadıköy İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2012 ~ May 6, 2012

Ressam Silver Gözütok Güçlü, 23 Nisan 23 Çocuk 23 Resim sergisinde, çocuklarımıza, sanat dolu nice çocuk bayramları yaşatıyor. Ressam Silver Gözütok Güçlü, 23 Nisan 23 Çocuk 23 Resim sergisi Vincent Sağlıklı Renkler Atölyesinde, 23 Nisan-06 Mayıs tarihleri arasında sanat severler ve çocuklarla buluşuyor.

Cumhuriyetimizi yüceltecek ve geleceğe taşıyacak kuşakların yetiştirilmesi için, 23 Nisan ruhunun verdiği özgüvenle, Ressam Silver Gözütok Güçlü’nün öncülüğünde hayata geçirilen 23 Nisan 23 Çocuk 23 Resim sergisi görülmeye değer. Her yıl 23 Nisan’da tekrarlanacak 23 Nisan 23 Çocuk 23 Resim projesinde Ressam Silver Gözütok Güçlü, 23 ayrı çocuk ile kendi hayal güçlerini kullanarak yaptıkları resimlerin ve çocuklarımızın özgüvenli çalışmalarının sergilenmesinde projeye öncülük ediyor.

“ Yürümek için hedef belirlemek, ilk adımı atmak için yürüyebileceğine inanmak gerekiyor. Yoldan çıkmamak için de özgüven biriktirmek şart.”diyor Ressam Silver Gözütok Güçlü. Cumhuriyetimizi kuran kahramanlarımızın, başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere nihai hedefi, Ulusun geleceğine dair düşledikleri güzel yarınlar ile insanımızın yazgısını ortaklaştırmak ve bu güzel yazgıyı gerçekleştirebilecek nesilleri yetiştirmekti. Çocukların kişilik gelişiminde ve özgüven inşaasında sanatsal eğitimin olmazsa olmaz olduğunu bilen Cumhuriyetimizin aydınlık eğitimcileri, sağlıklı bir toplumsal yapının oluşturulması için sanat eğitimini yaşamın içinde de bütünleştiriyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT