Güven Kıraç - Yüz Buldum Resim Sergisi

Tarihler: 19 Kasım 2014 Çarşamba ~ 03 Ocak 2015 Cumartesi

Yer: Pinelo Gallery

Adres: Turnacıbaşı Sok. No 41 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 78 71

Web: http://http://www.pinelogallery.com

E Posta: info@pinelogallery.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2014 ~ Oca 3, 2015


Usta oyuncu Güven Kıraç’ın, aynı ustalıkla yarattığı “Yüz Buldum” resim sergisi 19 Kasım- 03 Ocak tarihleri arasında Corinne Butik Hotel’ de sanat severlerle buluşuyor ...

Çukurcuma’ da konumlanan, bir asırlık tarihinden ilhamla restore edilmiş Corinne Butik Hotel, lobisinin bir bölümünü Corinne Pinello Art Galeri’ye dönüştürerek sanata ve usta yeteneklere destek vermeye, Güven Kıraç’ın tablolarına ev sahipliği yaparak başlıyor.

Pek çok sinema filmi ve televizyon dizisinde yer alan başarılı ve usta oyuncu Güven Kıraç, sanatseverlerin karşısına bu kez farklı yüzlerle çıkıyor. “Yüz Buldum” isimli sergisi 19 Kasım’da sanatseverlerle buluşacak olan usta oyuncu, sergi isminin anlamını “Yüz buldum yaptım, yaptıkça yüz buldum” diyerek açıklıyor.

Onlarca yüze hayat veren oyuncudan, “ Yüz buldum” sergisi
Sinema ve televizyon dizisi kariyerinde oldukça önemli “yüzlere” hayat veren Güven Kıraç, yılların sanat tecrübesini ve “yüz aşinalığını” ilk sergisi “Yüz Buldum” ile açığa çıkarıyor. Güven Kıraç “Yüz Buldum” isimli sergisinde benimsediği avantgarde üslupla insan yüzünün farklı detaylarını yakalıyor.

Yaşamdan “Yüz Buldum”
Ana teması duyguların portrelere farklı bir şekilde yansıması olan sergide, Güven Kıraç’ın kendini ifade ettiği sanatsal çizgilerden örnekler de yer alıyor. Yaptığı tablolardan “yüz buldum yaptım, yaptıkça yüz buldum” diyerek bahseden Güven Kıraç’ın 33 eserinin yer aldığı sergi 19 Kasım itibariyle Corinne Pinello Art Galeri’de sanatseverlerle buluşacak.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT