Hillside ile Draw Something Yarışması Başlıyor

Tarihler: 12 Temmuz 2012 Perşembe ~ 22 Temmuz 2012 Pazar

Yer: Hillside City Club

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2012 ~ Tem 22, 2012

Bu yarışmada çizerek kazanmak için ressam olmanıza gerek yok

Hillside ile Draw Something başlıyor! Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Draw Something, kullanıcıların kendilerine verilen kelimeleri çizerek anlattıkları eğlenceli bir oyun. Dünyada oyun tutkunlarının yeni gözdesi olan ve Türkiye’de de kısa bir sürede hit olan oyun, yaratıcı Hillside ekibinin de katkısı ile eğlenceli bir yarışmaya dönüşüyor.

Hillside City Club, Draw Something oynayarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Türkiye’de ilk defa bir marka Draw Something oynayarak kullanıcılarla yarışıyor ve kazananlara ödül veriyor. Herkese açık olan Hillside ile Draw Something yarışmasına Hillside City Club’ın Facebook fan sayfasında (www.facebook.com/HillsideCityClub) 9 Temmuz tarihinden itibaren aktif olacak “tab” üzerinden form dolduran her 10. kişi katılacak. Yarışmada her gün 150 kişi yarışacak. 25-27 Temmuz tarihleri boyunca 3 gün sürecek yarışmada her gün 1 kişi büyük ödül, 3 kişi de kategori ödülü kazanacak.

Yarışmaya katılmak ise çok basit. Hillside City Club’ın Facebook fan sayfasındaki tab’de yer alan formu doldurduktan sonra henüz indirmediyseniz AppStore’dan Draw Something uygulamasını indirmeniz ve “yeni oyun oluştur” kısmında e-mail opsiyonunu seçtikten sonra size yollanan onay formundaki e-posta adresini yazmanız yeterli. Yarışma 25-27 Temmuz tarihleri boyunca her gün, 11.00 – 20.00 saatleri arasında oynanacak. Hillside, 3 farklı Draw Someting hesabından, gelen çizimleri geliş sırasına göre yanıtlayacak ve büyük ödülü o günün en çok “round” yapan yarışmacısı kazanacak. Kazanan yarışmacıların isimleri Hillside City Club’ın Facebook fan sayfasından duyurulacak.

Her günün en çok “round” yapanı, Hillside Su Hotel’de long weekend ile büyük ödülün sahibi olurken; her günün “en mükemmeliyetçi”, “en renkli” ve “en fantastik” oyuncuları da günlük Suada girişi ile kategori ödülünün sahibi olacaklar. Yarışma ve ödüller hakkında daha detaylı bilgiye www.hillsidecityclub.com adresinden ve Hillside City Club’ın Facebook fan sayfasından (www.facebook.com/HillsideCityClub) ulaşabilirsiniz.

Draw Someting tutkusu video oldu!

Yarışma için özel olarak hazırlanan bir viral videoda ise yarışmacıların oyun sırasında sergiledikleri davranışlar ve oyuna olan tutkuları konu ediliyor. Son derece eğlenceli olan video Hillside City Club’ın Facebook fan sayfasından izlenebiliyor.

Hillside City Club (www.hillsidecityclub.com) ile siz de eğlenceyi hayatınızın her anına taşıyın; çizin kazanın!

• Youtube linki:http://youtu.be/aY67Tgl4E_E
Facebook linki:https://www.facebook.com/HillsideCityClub

www.hillsidecityclub.com
Twitter.com/HillsideClubs
Facebook.com/HillsideCityClub

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT