İstanbul Amsterdam Burlesque Fest

Tarihler: 01 Mart 2013 Cuma ~ 01 Mart 2013 Cuma

Yer: 360istanbul

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apartmanı Kat: 8 No: 163 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42 – 43 / 0533 691 0 360

Web: http://http://www.360istanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2013 ~ Mar 1, 2013

Müzik, dans ve seksapelite…
360istanbul’da keyif dolu bir gece!

360istanbul, İstanbul Amsterdam Burlesque Fest’i gelenekselleştiriyor. Geçen sene Türkiye’de ilk kez düzenlenen ve muhteşem şovları ile izleyicileri büyüleyen İstanbul Amsterdam Burlesque Fest, bu sene yine 360istanbul’da harikalar yaratmak için sahne alıyor. Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu’nun desteği ile 1 Mart Cuma gecesi düzenlenecek bu eğlenceli gösteri bugüne kadar izlediğiniz tüm şovları gölgede bırakacak kadar iddialı…

Sanat ile eğlencenin birlikteliğinden doğan muhteşem bir gösteri, Burlesque… Amsterdam Burlesque Festivali her yıl daha da zenginleşen şov ve gösterileri ile uluslararası arenada boy gösterirken Türkiye’de de ikinci kez perdelerini açıyor. Pek çok ünlü Hollandalı sanatçıyı bir araya getiren İstanbul Amsterdam Burlesque Fest, bu sene de ayakta alkışlanacağının sinyallerini veriyor. Bu özel gecenin kahramanları burlesque sanatçıları ile unutulmaz bir eğlence için 1 Mart Cuma gecesi 360istanbul’da şov başlıyor. Siz de gerçek dünyadan bir an için uzaklaşmak ve bu gece için özel hazırlanan menü ile burlesque’in ihtişamlı gösterisinden keyif almak isterseniz, 1 Mart gecesi 360istanbul’da yerinizi ayırtmayı unutmayın!

Burlesque sanatının Hollandalı ünlü sanatçılarından Shai Shahar’ın önderliğinde düzenlenen İstanbul Amsterdam Burlesque Fest, birbirinden zengin şovlar ve gösteriler ile izleyenlerin nefeslerini kesmeye hazırlanıyor. 360istanbul’da ikincisi düzenlenen bu renkli festival, her sene daha da zenginleşen kadrosu ve yeni şovlarla akıllardan kolay kolay çıkmayacak görsel bir şölen sunuyor. 1 Mart Cuma gecesi, 360istanbul’da birbirinden özel şovların sahne alacağı gösteride bursleque kızlarının mimikleri ile çok eğlenecek, sanatla seksapelin karışımı şovlar ile fazlasıyla heyecanlanacaksınız. Tabi ki yine muhteşem kostümler, abartılı makyajlar, lüks aksesuarlarla, sanatla seksapelin teatral yorumu ön planda olacak. Hollandalı sanatçılar Burlesque Show'larının çarpıcı koreografileriyle renkli görsel şovlar sunacak. Ünlü burlesque sanatçısı Fay Loren sahnede olmak için yaratıldığını kanıtlayan şovları, David Severins’in sürpriz dolu dansları ve Shai Shahar’ın sesiyle ölümsüzleşen bu geceyi kolay kolay unutamayacaksınız.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT