İstanbul Extreme Fest

Tarihler: 01 Haziran 2013 Cumartesi ~ 02 Haziran 2013 Pazar

Yer: Forum İstanbul AVM

Adres: Kocatepe Mah. Paşa Cad. Bayrampaşa İstanbul

Telefon: 0212 443 13 50

Faks: 0212 443 13 99

Web: http://http://www.forumistanbul.com.tr

E Posta: bilgi@forumistanbul.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2013 ~ Haz 2, 2013

27 Guinness Dünya Rekoru sahibi Profesör Splash İstanbul Extreme Fest’te…

Nefesleri kesecek atlayış 1 Haziran’da

İlk atlayışını 5 yaşındayken yapan ve bugüne kadar tam 27 Guinness Dünya Rekoru kıran ‘Profesör Splash’, nefes kesen gösterisini bu kez İstanbul Extreme Fest’te gerçekleştirecek.

Profesör Splash’in 9 metre yükseklikten sadece 30 santimetre derinliğindeki suya yapacağı akıl almaz atlayış, 1 Haziran’da Forum İstanbul’da…

Forum İstanbul tarafından bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen İstanbul Extreme Fest, dünyaca ünlü bir rekortmenin ilginç ve heyecan verici gösterisine sahne olacak.

İlk atlayışını 5 yaşındayken yapan, toplam 27 Guinness Dünya Rekoru bulunan ve gerçek adı Darren Taylor olan ‘Profesör Splash’, nefesleri kesen gösterisini şimdiye kadar 20 ülkede gerçekleştirdi. 2011 yılında 11 metre yükseklikten 15 kilometre hızla yalnızca 18 santimetre derinliğindeki havuza atlayarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeye hak kazanan Profesör Splash, izleyenleri şok eden gösterisini bu kez İstanbul Extreme Fest ziyaretçileri için gerçekleştirecek.

Büyük heyecana hazır mısınız?
1 Haziran Cumartesi günü saat 16:00’da 9 metre yükseklikteki kulenin üzerine çıkarak kendini boşluğa bırakacak Profesör Splash, içinde sadece 30 santimetre derinliğinde su bulunan bir şişme çocuk havuzuna atlayarak izleyenlere heyecan ve eğlence dolu dakikalar yaşatacak.

Sokak Sporları Yarışması’nda toplam ödül 10.000 TL
Yeteneklerini sokaklarda geliştiren BMX (rampa), skate board (kaykay), in-line skate (roller blade paten) ve flatland (BMX yer hareketleri) tutkunları da, İstanbul Extreme Fest kapsamında gerçekleşecek Sokak Sporları Yarışması’nda iki gün boyunca profesyonel bir parkurda, binlerce izleyici önünde yapacakları gösterilerle jüri üyelerini etkilemeye çalışacaklar. Master seviyesinde sporcuların bulunduğu jüri karşısında performanslarını sergileyecek yarışmacılar arasından dereceye girenler 10.000 TL’lik ödülü paylaşacaklar.

Adrenalin ve eğlence İstanbul Extreme Fest’te bir arada
İstanbul Extreme Fest ziyaretçileri de Bungee Jumping’den özel mekanizma içinde gökyüzüne doğru yol alacakları GMAX’e, yollarını bir türlü bulamayacakları labirentten çeşitli parkurları kapsayan macera küpüne uzanan farklı aktivitelere katılarak adrenalin ve heyecanı doyasıya yaşayabilecekler.

Forum İstanbul, hem adrenalin tutkunlarını, hem de biraz heyecanlı eğlence arayan 7’den 70’e herkesi 1-2 Haziran’da İstanbul Extreme Fest’e davet ediyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT