İşte Güneş – Here Comes The Sun

Tarihler: 28 Ocak 2013 Pazartesi ~ 14 Temmuz 2013 Pazar

Yer: Rahmi M. Koç Müzesi

Adres: Keçeci Piri Mah. Hasköy Caddesi No: 5, Hasköy Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 369 66 00 Dahili: 133

Faks: 0212 369 66 06

Web: http://http://www.rmk-museum.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2013 ~ Tem 14, 2013

7 yaş ve üzeri çocuklar, aileler ve okul grupları için hazırlanmış interaktif bir sergi.

İşte Güneş - Here Comes The Sun, enerji adlı büyük maceraya eğlenceli ve heyecanlı bir giriş sunuyor. Sergi, güneşin sonsuz enerji potansiyelini ve geleceğin enerji kaynağı olarak kullanımını tanıtıyor, ilginç deneyler, interaktif enstalasyonlar, bilgi oyunları ve bilgisayar animasyonları yoluyla hem çocukları hem de yetişkinleri güneşin içine doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Sergiye, her yaştan ziyaretçiye hitap eden bir dizi etkinlik eşlik ediyor.

Sergi ağırlıklı olarak 7 -14 yaş arası çocuk ve gençlere yöneliktir. Sınıfların sergiyi ziyareti yaklaşık bir saat sürmektedir. Türkçe veya Almanca olarak serginin tanıtımı yapıldıktan sonra öğrenciler sergiyi kendi başlarına gezebilirler. Her istasyonda olası soruları yanıtlayabilecek bir gözetmen bulunmaktadır.

Sınıf gezileri/gruplar için başvuru gereklidir:

İşte Güneş – Here Comes The Sun Sergisi, Berlin Humboldt Üniversitesi ve Neues Universum Çocuk Müzesi tarafından hazırlanmıştır. Sergi, Almanya Federal Cumhuriyeti Bilim ve Araştırma Bakanlığı, Kültürlerarası Diyalog ve Anlayış için Ernst Reuter Girişimi kapsamında Goethe-Institut ve Türk-Alman İşadamları Kültür Vakfı tarafından desteklenmektedir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Unhandled Exception.
SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 syntax error, unexpected $end, expecting FTS_TERM or FTS_NUMB or '*'
You can find the error back in the log.