İstinyePark’ta Yılbaşı Karnavalı

Tarihler: 26 Aralık 2013 Perşembe ~ 31 Aralık 2013 Salı

Yer: İstinyePark

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2013 ~ Ara 31, 2013

İstinyePark yeni yılı karnaval tadında eğlenceli bir etkinlikle karşılıyor. Aralık ayının son 2 haftası gerçekleşecek olan ‘Yılbaşı Karnavalı’nda, ana etkinlik alanında ve AVM’nin farklı noktalarında sokak müzisyenleri, oyunlar, sürpriz gösteriler ve küçük yiyecek standları İstinyePark ziyaretçilerini karşılayacak. İstinyePark Yılbaşı Karnavalı, yeni yıla ‘mucizelerle dolu bir başlangıç’ yapmak isteyen herkesi bekliyor!

Ziyaretçilerine sunduğu birbirinden renkli etkinliklerle özel günleri daha da coşkulu ve eğlenceli hale getiren İstinyePark, bu yıl da yılbaşı etkinliğini bir karnavala çeviriyor. İstinyePark’ın katılanlara yeni yıl heyecanını yaşatacak karnavalda; sokak müzisyenleri ve gösterileri, birbirinden eğlenceli oyunlar, AVM’nin farklı noktalarında gerçekleşecek sürpriz gösteriler, karnaval lezzetleri ve daha pek çok farklı etkinlik olacak.

Katılanlara yeni yıla ‘mucizelerle dolu bir başlangıç’ vadeden İstinyePark Yılbaşı Karnavalı’nda ziyaretçilerin ana alanda ve AVM’nin her köşesinde karşılaşacakları gösteri ve etkinlikler arasında; carillo, jonglör, pandomimci, baloncu, akordiyoncu, gezici yeni yıl orkestrası, canlı heykel, kukla tiyatrosu ve AVM’nin içinde gezecek tren, photo booth, ring toss, komik aynalar, çekiç oyun makinesi ve atlı karınca yer alıyor.

Yılbaşı ağacının ışıklarını siz yakın!

İstinyePark Yılbaşı Karnavalı’nda ziyaretçiler kendileri için hazırlanan eğlenceli etkinlik ve oyunları tecrübe etmekle kalmayacak, karnavalın bir parçası olacaklar. Yılbaşı dekorununn içinde yer alacak yılbaşı ağacının ışıkları, karnaval ziyaretçilerinin özel tasarlanmış bisikletlerle pedal çevirmesiyle yanacak. Karnavalın yiyecek bölümünde ise neon pamuk şeker, renkli popcorn, elma şekeri ve sıcak çikolata gibi yılbaşı neşesini hatırlatan lezzetler, hem çocuklara hem de yetişkinlere yılbaşı coşkusunu yaşatacak.

www.istinyepark.com.tr

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT