Kerem Görsev Trio

Tarihler: 13 Ağustos 2014 Çarşamba ~ 13 Ağustos 2014 Çarşamba 20:30

Yer: Zorlu Center Park Alanı

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tiyatro gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2014 ~ Ağu 13, 2014

Ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, Kontrbasta Kağan Yıldız ve Davulda Ferit Odman'dan oluşan triosuyla sahne alıyor. 1995 senesinden günümüze kadar 14 albüm kayıdı yapan sanatçı, trio için düzenlediği bestelerinden, filarmoni orkestrası aranjmanlarına kadar akustik caz müziğinin farklı formatlarını dinleyenleri ile paylaştı.

New York, St. Petersburg, Londra ve İstanbul'da yaptığı kayıtlar, ülkemizde caz müziğinin geniş bir dinleyici topluluğuna ulaşmasını mümkün kıldı. Therapy'yi Philarmonia London ile Efsanevi Abby Road Stüdyolarında kaydeden sanatçıya Kağan Yıldız ve Ferit Odman ile beraber, iki Grammy ödüllü sanatçı, saksofon'da Ernie Watts ve orkestra şefi Alan Broadbent eşlik etti.

Yurt dışında Pescera, Vilnius , Umbria Jazz ve Marciac Jazz gibi prestijli sahnelerde performans veren Kerem Görsev, ülkemizde de yoğun bir konser programı dahilinde çalışmalarını sürdürmekte. Geçtiğimiz dönem ünlü müzik televizyonu Mezzo Tv kayıtları için bir performans veren Kerem Görsev Trio uluslararası eleştirmenler tarafından büyük beğeni kazandı ve Mezzo Tv çekimlerinin hızlı bir yansıması sonucu Avrupa'da önemli sahnelerde performans gösterdi. Sanatçı, bu başarının ardından 2013 Mart ayında en son yayınladığı albüm olan To Bill Evans'ı kaydetti.

Ağırlıklı olarak Kerem Görsev bestelerinden oluşan bir repertuvarla sahne alacak olan Kerem Görsev Trio, artık her konserde bir standart haline gelen dinamik performansı ve yüksek enerjisi ile müzik severlere caz dolu bir gece yaşatacak.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT