Kitchenartist Başvuruları Devam Ediyor!

Tarihler: 20 Eylül 2012 Perşembe ~ 31 Ekim 2012 Çarşamba

Yer: Kitchenartist

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 20, 2012 ~ Eki 31, 2012

‘Kitchenartist’ ile hayalinizdeki Pepsi şişesini tasarlama fırsatını yakalayın!

Türkiye sınırlarını aşıp dünyaya açılan ve yeni şubelerle büyümeye devam eden Kitchenette, Pepsi ile birlikte hayata geçirdiği ‘Kitchenartist’ tasarım yarışması ile tasarımcılara kendilerini gösterme fırsat sunuyor. Başvuruları 31 Ekim’e kadar devam edecek olan yarışmada, Pepsi ve Pepsi Light şişeleri için yaptıkları tasarımlarla dereceye giren yarışmacıların tasarımları, 1 yıl boyunca Kitchenette ve diğer tüm İstanbul Doors Group restoranlarında servis edilecek.

Hayatımıza ‘yeni kapılar’ açarak ‘yeni konseptler’ ve ‘yeni yaşam alanları’ sunan İstanbul Doors Group’un ünü Türkiye sınırlarını aşan markası Kitchenette, Pepsi ile bir işbirliğine imza atarak yepyeni bir tasarım yarışmasını hayata geçiriyor. Tasarımcıların kendilerini göstermeleri için benzersiz bir fırsat olan ‘Kitchenartist’, Pepsi ve Pepsi Light şişelerini en güzel tasarımlarla buluşturmayı hedefliyor. Başvuruların 31 Ekim tarihine kadar devam edeceği Kitchenartist’te jürinin değerlendirmesi sonucu birinci olan tasarım, 1 yıl boyunca Pepsi şişelerinde kullanılacak. Birinci seçilen yarışmacının tasarladığı şişe tüm Kitchenette’ler ve Istanbul Doors Group işletmelerinde servis edilecek.

Levent Büyükuğur, Deniz Aktürk Erdem, Ahmet Akın, Doç. Dr. Serhan Ada, Ali Gürevin, Sefer Çağlar, Ferhan İstanbullu ve Kenan Ünsal’dan oluşan 7 kişilik jürinin değerlendirmesi ile belirlenecek tasarımlardan, yarışma birincisine 1.000-TL değerinde "Kitchenette Hediye Çeki" ve SONY DSC hx200, yarışma ikincisine 500-TL değerinde "Kitchenette Hediye Çeki" ve SONY DSC w690, yarışma üçüncüsüne 250-TL değerinde "Kitchenette Hediye Çeki" ve SONY DSC w610 hediye edilecek. Dereceye giren her üç yarışmacının tasarımları, Aralık ayında gerçekleşecek ödül törenini takiben Kitchenette’lerde sergilenecek.

Siz de birbirinden güzel ödüller kazanmak, Pepsi şişelerinde 1 yıl boyunca kendi tasarımınızı görmek, ayrıca tüm İstanbul Doors Group restoranlarında milyonlarca insanla buluşturmak istiyorsanız başvurunuzu www.kitchenartist.com.tr adresinden yapabilirsiniz.

www.kitchenette.com.tr
www.istanbuldoors.com

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT