MJ Bosphorus 3D

Tarihler: 05 Mayıs 2012 Cumartesi ~ 05 Mayıs 2012 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Clinic Live Music Club

Ücret: Ayakta - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Clinic Live Music Club

Adres: Hüseyin Ağa Mah. Atıf Yılmaz Cad. Küçükbayram Sok. No:1/4 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0538 232 38 92

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2012 ~ May 5, 2012

Pop müziğin kralı için İstanbul’dan dünyaya açılacak eğlenceli bir proje. Michael Jacson şarkılarına ışıltılı bir yeniden dokunuş: MJ Bosphorus

Türkiye’de gelecek vaat eden pek çok müzisyen, bir çok deneme izlediniz. Bazılarını unuttunuz, bazılarını çok sevdiniz. MJ Bosphorus, unutamayacağınız bir müzik projesiyle karşınızda.

Michael Jackson şarkıları hiç böyle yorumlanmadı. Batı-pop sound’una alaturka ve klasik eklentilerle dünya çapında bir proje. MJ Bosphorus Tribute Band – East&West dinleyenleri şaşırtacak; herkesi kendine hayran bırakacak.

Michael Jackson 2009 yılında aramızdan ayrılmasına rağmen hayranları onun peşini asla bırakmadı. Dünyanın dört yanında insanlar Michael Jackson şarkılarıyla eğlenmeyi sürdürüyor. MJ Bosphorus da İstanbul’dan “popun kralı” için farklı bir sesleniş. Michael Jackson şarkılarını pop-klasik-alaturka senteziyle yeniden yorumlayan grup, ilginç ve bir o kadar da coşkulu tarzıyla herkesi şaşırtmaya hazırlanıyor. Aslından ayrılmadan, şarkıların müzik kalitesinden taviz vermeden “yeni bir sound” hedefleyen MJ Bosphorus, eğlence dünyasında sağlam bir yer edinmeyi hedefliyor.

MJ Bosphorus grubunda solist Ebu Talib Yeniyol’a; davul, bas gitar, gitar, keyboard, klarnet, kanun, keman ve perküsyon çalan müzisyenlerden oluşan ilginç bir orkestra eşlik ediyor.

MJ Bosphorus’la tanışma konseri 5 Mayıs Cumartesi gecesi Clinic Live Club’da. Michael Jackson hayranları için eğlence yeniden başlıyor!

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT