Movida Corona’nın Birinci Etabı Otto Santral’de Gerçekleşecek

Tarihler: 16 Haziran 2012 Cumartesi ~ 16 Haziran 2012 Cumartesi

Yer: Otto Santral

Adres: Emniyettepe Mah. Kazım karabekir Cad. No:2/7 Elektrik Santralı Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2012 ~ Haz 16, 2012

Dünyanın prestijli bira markalarından CORONA, “Movida Corona DJ Yarışması” (+18 yaş üzeri) ile geleceğin efsane DJ’lerini bugünden keşfetmeyi hedefliyor. Yarışma kapsamında 29 ülkede gerçekleştirilecek yarışmayla belirlenecek ülke finalistleri Kasım ayında İsveç’in Stokholm şehrinde yer alacak uluslarası büyük finalde birincilik için yarışacak.

www.movidacorona.com.tr adresinden başvuruda bulunup ön elemeyi geçen DJ’ler ilk kez 16 Haziran’da Otto Santral’de gün boyu sürecek ve herkese açık bir etkinlikte seyirci karşısına çıkacak. Burada başarılı olan yarışmacılar yaz sezonu boyunca gerçekleştirilecek 2 eleme turunda performanslarını sergileyecek, eleme turları sonucunda belirlenen finalistler Ekim ayında İstanbul’da düzenlenecek ulusal finalde Türkiye Movida Corona DJ’i olmak için mücadele edecek. Kazanan yarışmacı, İsveç’in Stockholm şehrinde gerçekleşecek “Movida Corona” uluslararası büyük finaline katılmaya hak kazanacak.

Movida Corona Türkiye’nin birincisi seçilen yarışmacı İsveç’te düzenlenecek büyük final biletinin yanısıra FG 93.7’de radyo programı yapma ve partilerinde DJ’lik yapma hakkını elde edecek. Yarışmanın 2, 3 ve 4. isimlerine ise FG 93.7 guestmixleri ve etkinliklerinde yer verilecek. İsveç’te gerçekleşecek uluslararası büyük finalde ise birinciye İbiza Pachá Club’da performans imkanı, Movida Corona 2013 Tur Dj’i olma şansı ve Pacha’nın 3 CD’sinde yer alma hakkı verilirken, ikinci ve üçüncü olan DJ’ler Miami Ultra Müzik Festivali 2013‘e gitmeye hak kazanacak.

Dünyanın en ünlü gece kulübü zincirlerinden PACHA işbirliğiyle yapılan yarışmanın Türkiye ayağı FG 93.7’nin katkılarıyla gerçekleştiriliyor. House müzik sevenler için sıra dışı bir deneyim vaat eden yarışmada, FG 93.7 DJ’leri de yaz boyunca yarışmacılarla birlikte performans sergileyecekler.

Dünyanın en çok satılan 4. birası Corona sponsorluğunda gerçekleştirilen “Movida Corona DJ Yarışması”nın (+18 yaş üzeri) jürisini FG 93.7 yöneticisi ve ünlü DJ Birol Giray (BeeGee), techno ve house müziğin ünlü DJ’i Murat Uncuoğlu, sosyal hayatın sevilen gazetecisi Oben Budak (DJ Discoben) ve Corona Jürisi oluşturuyor.

Movida Corona DJ Yarışması ve eventlerine katılım 18 yaş üzeri olacaktır.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT