Mustafa Seven - Tek

Tarihler: 07 Mart 2013 Perşembe ~ 28 Mart 2013 Perşembe

Yer: Galeri Eksen

Adres: Maçka Cad. No :29 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 219 08 50

Web: http://http://www.galerieksen.com

E Posta: info@galerieksen.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2013 ~ Mar 28, 2013

Fotograflarını uzun yıllar gazete ve dergilerde görmeye alıştığımız Mustafa Seven’in “Tek” isimli fotograf sergisi yaşamın içinden farklı anları içeren ve Seven’in fotografik dilinin ipuçlarını barındıran fotografları bir araya getiriyor. Seven’in Türkiye genelinde yapmış olduğu yolculuklarda, dost sohbetlerinde ve içine karıştığı yaşamlarda ortaya çıkan karelerin ortak yanı ise yaşam ile kurduğu bağ.

Mustafa Seven için fotograf karelerindeki insanlar yerler, kurdukları ilişkiler onun kendi için yarattığı yaşam alanının en önemli parçaları. Asıl hayatın sokaklarda olduğunu, fotograflarında gördüğümüz kişilerle sohbet etmekten ve onların fotograflarını çekmekten mutlu olduğunu söyleyen Seven, aslında hayatın bir yolculuktan ibaret olduğunu belirtiyor.

Mustafa Seven uzun yıllar fotografın birçok alanında üretim yapmış ve bunları farklı mecralarda bizlere sunmuş bir fotografçı. Seven'in son yılardaki yayın mecrası ise Instagram. Instagram kullancıları arasında Türkiye’de en fazla takipçi sayısına sahip Seven’in fotografları dünyanın birçok yerindeki hayran kitlesi tarafından da takip ediliyor. Mustafa Seven’in 7 Mart'tan itibaren Nişantaşı Galeri Eksen'de izleyicilerle buluşacak "Tek" Fotograf Sergisi Seven’in son dönem çalışmalarının içinden bir seçkiyi barındırıyor.

Fotomuhabirliğinden reklam fotografçılığına dek geniş bir yelpazede üretim yapan Seven'in son yıllarda ticari işler dışında ürettiği ve takipçileriyle paylaştığı fotograflardan yapılan seçki aynı zamanda Instagram'da paylaşılan kare formatların kimilerinin tam kadrajlarını barındırıyor.

1974 yılında Sivas’da doğan Seven 1995 yılında Sabah Gazetesi Dergi Grubu’nda başladığı foto muhabirliğini sırasıyla Hürriyet Dergi Grubu, Gazete Pazar, Milliyet ve son olarak da fotograf editörü olarak Akşam Gazetesi’nde sürdürdü. Fotomuhabirliği yıllarından sonra 2006 yılında GİF’i (Güzel İşler Fotografhanesi) kuran Seven çalışmalarını reklam alanında ve özel projeler ile GİF çatısı altında yürütüyor.

Sergi 7-28 Mart 2013 tarihleri arasında Pazar günleri hariç hergün 10:00-19:00 saatleri arasında gezilebilir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT