Orhan Cebrailoğlu - Yol ve Yön

Tarihler: 07 Mart 2013 Perşembe ~ 24 Mart 2013 Pazar

Yer: Galeri Binyıl

Adres: Ihlamur Yolu Sok. Demirpalas Apt. No:50/3 Topağacı-Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 240 34 54 - 0532 296 76 42

Web: http://http://www.galeribinyil.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2013 ~ Mar 24, 2013

Orhan Cebrailoğlu’un “Yol ve Yön” adlı resim sergisi , 7 Mart Perşembe günü düzenlenecek bir kokteyl ile Galeri Binyıl’da açılacak.

1970 Azerbaycan doğumlu Doç. Dr. Orhan Cebrailoğlu Karatay Üniversitesi öğretim üyeliğinin yanı sıra resim çalışmalarına da Konya’da devam etmektedir.

Orhan Cebrailoğlu’nun resimlerindeki kaos, gerçekte yaşanabilir bir dünyanın karmaşık düzenini insanda şaşkınlık yada kuşku yaratan, insanı düşünsel bir ikileme sürükleyen ama aynı zamanda bu karmaşanın yaşanılan dünya gerçeğini de içine alan sibermatik bir dönüşümdür.

Resimlerin kurgusu yok izlenimi verse de aslında tamda bu anlamda bu kaosun içinde bir sadeliği düşünmatik olarak fark ediyorsunuz. Genel olarak insanların, bir yandan niyet ve eylemleri, diğer yandan sonuç veya vardıkları yer açısından olumlu bir denliğin bulunması modern insan açısından kaos olarak değerlendirilse de bu nihilizmin bir yabancılaşma durumu ve sanatçının aslında sahipsiz leşmiş yaşama halidir…

Orhan Cebrailoğlu’un “Yol ve Yön” isimli Resim Sergisi 7-24 Mart tarihleri arasında Galeri Binyıl’da izleyiciye açık olacaktır.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT