Orhan Cem Çetin Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 12 Aralık 2013 Perşembe ~ 26 Ocak 2014 Pazar

Yer: Plato Sanat

Adres: T.C. Plato Meslek Yüksekokulu Ayvansaray Cad. No: 45 Balat Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 621 12 47

Web: http://http://www.platosanat.org.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2013 ~ Oca 26, 2014

Plato Sanat, kariyerlerinin ortasındaki önemli sanatçıların çalışmalarını Portfolyo Serisi adı altında sergiliyor. Sanatçıların kavramsal ve biçimsel çalışmalarının sırasıyla sergileneceği Portfolyo Serisi’nin ikinci sanatçısı ise Orhan Cem Çetin. Çetin’in eserleri 5 Aralık 2013 -19 Ocak 2014 tarihleri arasında Plato Sanat / T.C. Plato Meslek Yüksekokulu Balat Kampüsü’nde sergilenecek.

Plato Sanat, “Portfolyo Serisi” ile sanatçıların öne çıkan sanatsal çalışmalarının başlangıcına, gelişimine ve günümüzdeki durumuna ışık tutmayı amaçlıyor. Bu bağlamda sergiler bir tür retrospektif özelliği de taşıyor.

Türkiye’de çağdaş fotoğrafçılık alanındaki en önemli sanatçılardan biri olan Çetin, kavram ve teknik arasında olduğu kadar belgesel ve kurgu arasında da var olan büyük bir dengenin güçlü çalışmalar ortaya çıkardığı fotoğraf serileri yaratıyor. Çalışmalarında, gerçeklikle ve gerçekliğin çeşitli görsel ve medya dönüşüm biçimleri ile ilgili fikir ve varsayımlarımızı sorguluyor.

Sanatçı, çalışmalarında fotoğraf tasvirlerini, kendi çoğulcu ve heterojen yaklaşımını, görsel kültürümüzü inceleyerek yapısal olarak çözümlediği düşünsel ifadelere dönüştürüyor.

Ayrıca bu çalışmalar, güçlü kavramsal ve görsel temellere dayanıyor. Fotoğrafçılık sanatı üzerinde büyük bir etki gücüne sahip olan Çetin’in estetik ve fotografik yaklaşımı, onu klasik bir fotoğrafçı olmaktan çıkarıyor.

Pazar hariç 10.00-20.00 arası

Adres: Plato Sanat, T.C. Plato Meslek Yüksekokulu / Ayvansaray Cad. No: 45 Balat, İstanbul

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT