Özcan Ulucan - Birsen Ulucan

Tarihler: 25 Mart 2014 Salı ~ 25 Mart 2014 Salı 20:00

Yer: Martı İstanbul Hotel

Ücret: 1. Kategori - Tam 40.00 TL Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Abdulhak Hamit Cad. No: 25/B Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 987 40 00

Faks: 0212 987 40 11

Web: http://http://www.martiistanbulhotel.com

E Posta: martiistanbulhotel@marti.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2014 ~ Mar 25, 2014

Özcan ve Birsen Ulucan, son CD’leri Saga’da yer alan Saygun, Janacek ve Prokofiev’in destansı özelliklere sahip eserlerini seslendiriyor.

Özcan Ulucan: Keman
Birsen Uucan: Piyano

Özcan Ulucan
İlk müzik eğitimini Varna’da alan Özcan Ulucan, Türk Eğitim Vakfı bursu ile Londra’da Guildhall Müzik Okulu’nda solistlik, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Viktor Pikaizen ile çalışarak master, Eczacıbaşı Vakfı bursu ile Almanya’da Joshua Epstein ile çalışarak “Konser Diploması”, Maxim Vengerov ile keman ve viyola çalışarak “Solistlik Diploması” aldı.

M. Vengerov ile Konzerthaus Berlin, Royal Albert Hall - Londra, Ludwigsburger Schlossfestspiele -Almanya,  Amsterdam Concertgebouw gibi önemli salonlarda konserler veren sanatçı e fsanevi çellist ve orkestra şefi M. Rostropoviç ve M.Vengerov ile Amsterdam Concertgebouw Salonu’nda çaldı. Özcan Ulucan, Fazıl Say ile resitaller verdi, İstanbul Festivali’nde çaldı.

Ayrıca İngiliz Oda Orkestrası, Amsterdam Sinfonietta, Viyana Oda Orkestrası,Philharmonia London, Franz Lizst Oda Orkestrası ile konserler veren sanatçı kurucuları arasında olduğu Hazerfen Ensemble ile konserlerini sürdürmekte. 

Birsen Ulucan
İtalya'da düzenlenen Uluslararası R. Lipizer Keman Yarışması'nda,  Özcan Ulucan ile birlikte 1992’de "En İyi Beethoven Sonat Yorumu" ödülünü paylaşan Birsen Ulucan, Saarbrücken Müzik Akademisi'nde, 4 yıl boyunca dünyaca ünlü kemancı Maxim Vengerov ile çalıştı.

Salzburg Mozarteum, İstanbul Festivali, Fransa Flain Festivali, Kıbrıs Bellapais  Festivallerinde konserler veren Özcan, Maxim Vengerov, Marta Gulyas, Isabelle van Keulen, Christian Poltera gibi müzisyenlerle çaldı. Her çocuğun bir enstrüman çalacağına inanan Birsen Ulucan, "Sıcak Çikolata" piyano sınıfı adı altında eğitim vererek  öğrencilerini uluslararası yarışmalara hazırlıyor ve genç müzisyenler yetiştiriyor. 

Birsen ve Özcan Ulucan’ın, kardeşleri  keman sanatçısı Ayşen Ulucan ile birlikte kaydettikleri  'Bir Ağaç Gibi' albümü ile Birsen Ulucan’ın 'Masallar, Rüyalar, Fısıltılar' isimli  CD’si geçtiğimiz yıllarda Lila Müzik tarafından yayınlanmıştı.

Konser Programı:
A. Adnan Saygun
Leos Janacek 
Sergey Prokofiev

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT