Peter Pan’ın Macera Dolu Serüvenini Sualtında İzlemeye Davetlisiniz!

Tarihler: 18 Mayıs 2013 Cumartesi ~ 19 Mayıs 2013 Pazar

Yer: Turkuazoo Akvaryum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2013 ~ May 19, 2013

Peter Pan ve Tinkerbell’in Kaptan Kanca ile mücadelesi şimdi de sualtına taşındı. Turkuazoo Akvaryum ziyaretçileri, Kaptan Kanca’dan kaçmaya çalışan Peter Pan ve ona yardım eden sevimli peri Tinkerbell’in keyifli serüvenine 18 ve 19 Mayıs tarihlerinde şahit olacaklar. Siz değerli basın mensupları 18 Mayıs Cumartesi günü saat 14:15’te bu eğlenceli şovu izlemeye davetlisiniz.

Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Bayrampaşa’daki Turkuazoo Akvaryum yine bir ilke imza atıyor ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak dünyanın en sevilen hikayelerinden birini daha sualtına uyarlıyor.

Çocukların en sevdiği kanal Minika GO’nun ortak yapımcılığını üstlendiği Peter Pan, yeni çizgi filmi ile eş zamanlı olarak sualtı şovuyla da çocuklarla buluşuyor.

Kötü yürekli Kaptan Kanca’ya karşı mücadele eden iyi yürekli Peter Pan ve onun en büyük destekçisi olan tatlı peri Tinkerbell’in maceralarını anlatan hikâye aslında çocuklara yüzyıllardır süregelen iyilik ve kötülüğün mücadelesini ve sonunda iyiliğin daima kazanacağını anlatıyor.

Peter Pan, Kaptan Kanca ve Tinkerbell’in hem keyifli hem de eğlenceli maceralarını sualtında izlemek isteyen siz gazeteci dostlarımızı 18 Mayıs Cumartesi günü Turkuazoo Akvaryum’a bekliyoruz.

Peter Pan’ın Maceraları sualtı şovu 18 ve 19 Mayıs tarihlerinde, 13:15, 14:15, 15:15 ve 16:15 saatlerinde Turkuazoo ziyaretçileri ile buluşacak.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT