Raika Live Jazz

Tarihler: 10 Mayıs 2013 Cuma ~ 10 Mayıs 2013 Cuma 10 Mayıs

Yer: Raika

Nereden Alınır: Raika

Adres: The Marmara Taksim Kat:20 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 37 73

Web: http://http://www.raika.com.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2013 ~ May 10, 2013

Raika’da canlı caz geceleri devam ediyor.

İstanbul Doors Group’un yarattığı benzersiz konseptlerin en yenisi Raika, birbirinden güzel canlı müzik etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. The Marmara Taksim’in panoramik şehir manzaralı teras katında hizmet veren Raika’da müzik severlerle buluşan caz geceleri, yoğun istek üzerine uzatıldı. Geçtiğimiz 2 ay boyunca her hafta muhteşem bir performansa sahne olan Raika’nın barı, Mayıs ayı ortasına kadar her Cuma akşamı ‘Raika Live Jazz’ ile müzikseverleri ağırlamaya devam edecek. 19 Nisan’da Sema Moritz konseriyle başlayacak yeni programda sırasıyla, 26 Nisan’da Yavuz Akyazıcı Project, 3 Mayıs’ta Jehan Barbur, 10 Mayıs’ta ise Çiğdem Erken sahne alacak.

The Marmara Taksim’in teras katında ‘Türkiye mutfağı’ konseptiyle hizmet veren Raika, konuklarının kulaklarına da hitap eden muhteşem ‘müzik ziyafetleri’ sunmaya devam ediyor. 22 Şubat’tan itibaren iyi müzik ve iyi yemeği aynı mekanda buluşturan caz konserlerine sahne olan Raika’daki canlı performanslar, yoğun istek üzerine uzatıldı. Yaklaşık 2 ydır Türk müziğinin usta yorumcu ve müzisyenlerini ağırlayan ‘Raika Live Jazz’ın yeni programı yine müziğin usra isimlerinin benzersiz performanslarına sahne olacak.

Usta yorumcular ‘Raika Live Jazz’ sahnesinde

Anadolu’nun yöresel ve etnik mutfaklarından pek çok farklı lezzeti, geleneksel kalıpların dışına çıkararak İstanbul Doors Group yorumu ile lezzet severlere sunan Raika’da Mayıs ayı ortasına kadar her hafta müzik severlerin karşısına muhteşem bir performansla çıkacak olan ‘Raika Live Jazz’ 19 Nisan’da Sema Moritz’in ardından; 26 Nisan’da Yavuz Akyazıcı Project, 3 Mayıs’ta Jehan Barbur, 10 Mayıs’ta ise Çiğdem Erken’i ağırlayacak. ‘Raika Live Jazz ’, güzel müzik, güzel yemek ve güzel ortamı bir arada isteyen herkesle Raika’nın büyüleyici Boğaz manzaralı barında buluşmayı bekliyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT