Ressam Pınar Kalem - Aşkın Kadın Halleri

Tarihler: 07 Şubat 2015 Cumartesi ~ 17 Şubat 2015 Salı

Yer: Galeri Bohem

Adres: Valikonağı Cad. Polat Apt. No 99 D. 3 K. 2 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 999 44 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2015 ~ Şub 17, 2015

Gelenekselleşen galericilik anlayışına farklı bir soluk getirmeyi amaçlayan Galeri Bohem, Ressam Pınar Kalem’in 13. kişisel sergisi “Aşkın Kadın Halleri”ne ev sahipliği yapacak.

07-17 Şubat 2015 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek sergi, Newyork Parsons School’da desen ve yağlıboya, Maryland’da Stevan Scott Galeri ve Light House Galeri’de görsel anlatı eğitimleri, Paris, Maison Alford, Dover ve Amien’de spatula workshoplarına katılan sanatçının, spatula tekniği ile yaptığı kadın ve çiçek teması öne çıkan çalışmalarını içeriyor.

Pınar Kalem hakkında
1970 yılında İstanbul'da doğan Pınar Kalem, 1993'te İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İspanyol Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. 1993-95 yıllarında; Newyork Parsons School’da, desen ve yağlıboya, Maryland’da Stevan Scott Galeri ve Light House Galeri’de görsel anlatı eğitimlerine katıldı. Paris, Maison Alford, Dover ve Amien’de spatula workshoplarına katılan sanatçı sanatsal araştırma ve çalışmalarını spatula tekniği üzerine yaptı. Yurt içi ve yurt dışında birçok koleksiyonda eseri bulunan sanatçı halen yaşamını ve çalışmalarını İstanbul'da Arnavutköy'deki atölyesinde sürdürüyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT