Sanatçılar Buluşma Sergisi

Tarihler: 10 Aralık 2013 Salı ~ 10 Ocak 2014 Cuma

Yer: Ortaköy Kültür Merkezi

Adres: Dereboyu Cad. No:12/A Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 236 10 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2013 ~ Oca 10, 2014

Ortaköy Kültür Merkezi, 10 Aralık 2013 – 10 Ocak 2014 tarihleri arasında “Buluşma” sergisine ev sahipliği yapıyor. Görsel Sanatlar Vakfı GÖRSAV’ın organize ettiği Buluşma sergisi, farklı disiplinlerden 52 sanatçının eserini bir araya getiriyor.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin öğretim üyeleri tarafından 1990 yılında kurulan GÖRSAV ”Görsel Sanatlar Vakfı”, farklı disiplinlerden pek çok sanatçının eserini Buluşma adlı sergide bir araya getiriyor. Uzun bir aradan sonra Görsav’ın organize ettiği bu sergide Mustafa Aslıer, Erol Eti, Güngör Güner, Fevzi Karakoç, Ergin İnan, Mehmet Özer, Hüsamettin Koçan, Nazan Erkmen gibi eski Tatbiki Güzel Sanatlar, yeni Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu Türkiyenin çok değerli 52 sanatçısının eserlerini görebileceksiniz. Sergi 10 Aralık 2013 Salı günü 18:00’de Ortaköy Kültür Merkezi’nde açılacak.

Sanatı ve sanatçıyı desteklemek, tüm Güzel Sanatlar Fakültesi mezunları ve mensupları arasında iletişimi ve dayanışmayı canlı tutmak amacıyla kurulan GÖRSAV Vakfı, diğer faaliyetlerinin yanında yurt içinde ve yurt dışında çeşitli sergiler ve organizasyonlarla sanatçıları ve onların üretimlerini birbirleriyle buluşturmayı da hedeflemiştir. Yirmi beşinci yılına yaklaşan mazisiyle, desteğini sanatçı ve sanatseverlerden alan GÖRSAV Vakfı bu sergiye tüm sanatseverleri beklemektedir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT