Serkan Küçüközcü - Issızlığın Ortasında

Tarihler: 28 Ekim 2013 Pazartesi ~ 10 Kasım 2013 Pazar

Yer: Gallery Linart

Adres: Abdi İpekçi Cad. Gülen Apt. No:24/4 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 247 47 29

Web: http://http://www.g-linart.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2013 ~ Kas 10, 2013

Kendi hayal gücünden süzülüp gelen sakin ve gerçeküstü bir yolculuğu eserlerine taşıyan Serkan Küçüközcü’nün “Issızlığın Ortasında – In The Middle Of Nowhere” sergisi Gallery LiNART’ta açıldı! Rotasını çizerken belirlediği referans noktalarını bir bir geçip, özümseyip, resmeden Küçüközcü’nün sergisi, 10 Kasım 2013 tarihine kadar Gallery LiNART’ta görülebilir.

Serkan Küçüközcü’nün, yalnızca hayallerde ve rüyalarda mümkün olan çağdaş, güncel ve aynı zamanda masalsı bir dünya, bir hayat, bir peyzaj, bir kadraj oluşturduğu “Issızlığın Ortasında” sergisi, 24 Ekim 2013, Perşembe akşamı Gallery LiNART’ta açıldı! Eserlerinde sıra dışı boyutlarla sıradan nesneleri de kullanarak şaşırtan Küçüközcü, sıradan olan ile sıra dışı arasındaki ilişkiye vurgu yaparak; uykudan uyanma evresindeki bilinç dışı durumu da etkileyici bir biçimde eserlerine yansıtıyor.

Sanatçı, “Issızlığın Ortasında”ki eserlerinde sıradan nesnelerin görüntülerini, kendi doğal çevrelerinden çıkartarak, akla ters düşen, şaşırtıcı, düşsel bir ortam içinde veriyor. Küçüközcü, görünen dünyanın gizeminden kaynaklanan şok ve sürprizleri, geleneksel görme alışkanlıklarımızı özgürleştirerek, mantık dışını anlamaya çalışmayı ve görüngü dünyasına dair yeni bir algı oluşturmayı amaçlıyor.

Gallery LiNART; Serkan Küçüközcü’nün bazen göğü dolduran, bazen yere sığmayan birer anıt gibi kurgulanıp resmedilen imgelerinin manzaraya karıştığı “Issızlığın Ortasında” sergisine 10 Kasım 2013 tarihine kadar ev sahipliği yapıyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT