Serkan Şen - Kalabalık Ama Mutlu

Tarihler: 05 Ekim 2012 Cuma ~ 30 Ekim 2012 Salı

Yer: Teşvikiye Sanat Galerisi

Adres: Şakayık Sok. Marta Apt. 49/3 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 241 65 35

Faks: 0212 246 67 68

E Posta: tesvikiyesanatgalerisi@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2012 ~ Eki 30, 2012

Figüratif resmin en köklü ve iddialı galerilerisi olan Teşvikiye Sanat Galerisi, yeni sezona çağdaş sanatın yükselen isimlerinden Serkan Şen’in galerideki ilk kişisel sergisi “Kalabalık Ama Mutlu” ile giriyor.

5 – 30 Ekim 2012 tarihleri arasında görülebilecek olan sergide Şen’in son dönemde gerçekleştirdiği görkemli plaj serisi karşımıza çıkıyor. Serkan Şen, resimlerinde günlük yaşam akışını ve hayatın olağan anlarını yalın ve geniş açılı bir perspektifle ele alıyor. Onun daha önceki resimlerinde izlenen renklilik, son dönemde yerini sakinliğe ve duruluğa bırakırken, deniz ve insan temasına dayalı kurgular sanatçının resimlerinin ana temasını oluşturuyor.

“Kalabalık Ama Mutlu” isimli son sergisinde de izlenebileceği gibi, Serkan Şen’in resimlerinin en temel özelliği; aynı resim içinde sayısız figürü kusursuz bir ustalıkla biraraya getirmesi. Gün geçtikçe kolaylaşan resim anlayışını tersine çeviren, kalıcı bir resim geleneğini çağdaş yaşam kurguları içerisinde sınayan Şen’in yapıtları 5 Ekim 2012 tarihinden itibaren Teşvikiye Sanat Galerisi’nde görülebilir.

Tüm sanat severleri bu önemli görsel üretimi paylaşmaya bekliyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT