Shell’den 'Arkeoloji Yaz Atölyesi'

Tarihler: 04 Ağustos 2014 Pazartesi ~ 07 Ağustos 2014 Perşembe

Yer: Çatalhöyük Arkeoloji Atölyesi

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 4, 2014 ~ Ağu 7, 2014

Bayramda çocuklarınıza ve kendinize farklı bir hediye vermek ister misiniz? O halde Shell’in katkılarıyla, Anadolu’nun en eski yerleşim bölgesi Çatalhöyük’teki arkeolojik kazılar kapsamında ilköğretim öğrencileri için düzenlenen “Arkeoloji Yaz Atölyesi” programına ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Shell’in katkılarıyla, öğrencileri 9 bin yıllık Çatalhöyük tarihi ile tanıştırmak için hazırlanan “Arkeoloji Yaz Atölyesi” programı, 7 Ağustos’a kadar sürecek. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 9 yaş ve üzeri öğrenciler, atölye çalışmalarına ücretsiz olarak katılabiliyor. Konuklar Haftanın 6 günü açık olan ve 10:00 - 15:00 saatleri arasında yürütülen Çatalhöyük Arkeoloji Atölyesi’ne rezervasyon ile kabul ediliyor. Program kapsamında ailelere yönelik aktiviteler de yer alıyor.

Dünyanın en büyük arkeolojik çalışmaları arasında yer alan ve 2012 yılında Unesco tarafından “Dünya Mirası” listesine dahil edilen Çatalhöyük Neolitik Çağ Yerleşmesindeki Arkeoloji Yaz Atölyesi etkinliğiyle, çocuklara ‘kültürel mirasın koruyucusu olma’ kavramı öğretiliyor. Bugüne dek 5000’i aşkın öğrencinin ücretsiz olarak katıldığı atölye çalışmalarında tarih bilincinin genç nesillere en sağlıklı şekliyle aktarılması hedeflenirken; çalışma sonunda öğrencilere ‘kültürel emanetlerin koruyucusu’ sertifikası da veriliyor.

Atölyeye katılım için başvuru
Gülay Sert: 0532 301 87 82

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT