Boğazda tekne turu, tahta bacak gösterisi, pamuk şekerciler ve dans gösterileri ile bir 23 Nisan daha şölene dönüşecek. 23 Nisan günü ise Atiye eğlenceli şarkıları ile sadece çocukları değil; herkesi eğlendirecek.

Şişli Belediyesi 23 Nisan’da uluslararası bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Almanya, Macaristan, Gürcistan, Makedonya, Nepal, Bulgaristan’dan gelen çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Şişli’de coşkuyla ve birbirinden özel etkinlikler ile kutlayacaklar.

Maçka Sanat Parkı’nda Çocuk Şenliği

22 Nisan Çarşamba günü başlayacak olan Uluslararası Şişli 23 Nisan Çocuk Festivali’nin ilk gününde konuk çocuklar, Harbiye'deki Askeri Müze'nin önünde başlayan korteje katılacaklar. Maçka Sanat Parkı’nda Türkiye'den çocuklarla bir araya gelecekler. Maçka Sanat Parkı'nda Almanya, Macaristan, Gürcistan, Makedonya, Nepal, Bulgaristan’dan gelen çocukların sergileyecekleri birbirinden güzel halk oyunları gösterileri ile unutulmayacak bir gün yaşanacak. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının stantlarının kurulacağı parkta çocuklar, tahta bacak, pamuk şekerciler ve macuncular eşliğinde gün boyu eğlenecekler.

Çocuklar, Atiye ile Coşacak

23 Nisan Perşembe günü Şişlililer, Cevahir Alışveriş Merkezi önünde saat 16.00’da düzenlenecek Atiye konseri ile coşacak. Çocukların sevgilisi Atiye, en güzel ve en hareketli şarkılarını Şişlili çocuklar için seslendirecek. Konser sonrası saat 20.00’de ise 120 kişilik İTÜ Devlet Konservatuarı Çocuk Korosu, Bulgaristan’dan 50 kişilik Maestro Zahari Medrikarov korosu ile birlikte Şişli Kent Kültür Merkezi’nde bir konser verecek.

Tekne Turu ile Boğaz Keyfi

24 Nisan Cuma günü ise saat 14.30’da Almanya, Macaristan, Gürcistan, Makedonya, Nepal, Bulgaristan’dan gelen çocuklar, Şişli Belediyesi ev sahipliğinde tekne ile İstanbul’u gezerek unutulmayacak hatıralar biriktirecekler.

Uluslararası Şişli 23 Nisan Çocuk Festivali Program Akışı:

22 Nisan 2015 Çarşamba:
11.00- Kortej / Harbiye Askeri Müzesi-Maçka Sanat Parkı
12.00- Ülkelerin halk oyunları gösterileri, STK atölyeleri, Çeşitli etkinlikler (Tahta bacaklar, pamuk şekerciler, macuncular eşliğinde) / Maçka Sanat Parkı

23 Nisan 2015 Perşembe:
14.00 - Ülkelerin halk oyunları gösterileri / Cevahir AVM Önü
16.00 - Atiye konseri / Cevahir AVM Önü
20.00 - İTÜ TMDK Çocuk Korosu ve Bulgaristan Çocuk Korosu/ Katılımcı ülkelerin halk oyunları gösterileri / Şişli Kent Kültür Merkezi

24 Nisan Cuma:
14.30 - Tekne turu / Kabataş İskelesi

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT