Söylenmemiş Yazılmamış: Dördüncü Sergi

Tarihler: 25 Ocak 2013 Cuma ~ 06 Mart 2013 Çarşamba

Yer: Borusan Müzik Evi

Adres: İstiklal Cad. Orhan Adli Apayadın Sok. No: 1 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 336 32 71

Web: http://http://www.borusanmuzikevi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2013 ~ Mar 6, 2013

Türkiye’de genç sanatçılara yönelik ilk çağdaş sanat atölye programı olan ArtCenter/İstanbul dördüncü sergisiyle sanatseverlerle buluştu. “Söylenmemiş Yazılmamış: Dördüncü Sergi”, dokuz genç sanatçının ArtCenter/İstanbul’da ürettikleri yeni medya, heykel, video, fotoğraf ve resim teknikleriyle ürettikleri, daha önce sergilenmemiş olan işlerini izleyicilere sunuyor. Küratörlüğünü Dr. Necmi Sönmez’in üstlendiği sergi 6 Mart’a kadar Borusan Müzik Evi’nde ziyaret edilebilir.

Borusan Kültür Sanat çatısı altında faaliyet gösteren ArtCenter/İstanbul sanatçılarının yeni işlerinin yer aldığı “Söylenmemiş Yazılmamış: Dördüncü Sergi, ünlü şair Edip Cansever'in bir dizesinden çıkış alarak çağdaş sanatın güncel portresini farklı sorgulamalarla izleyiciye sunuyor. . Tematik bir grup sergisinden çok, sanatçıların üretmiş oldukları en yeni işleri gün ışığına çıkarmayı hedefleyen “Söylenmemiş Yazılmamış: Dördüncü Sergi”de, çoğulcu bir estetik yaklaşımı gözler önüne seriliyor. Sergide yer alan çalışmalar arasında, deneysel eğilimlere sahip olan video ve ses yerleştirmelerinin yanı sıra dijital ve sanal ortama ait tekniklerle üretilmiş olan farklı işler dikkati çekiyor. Sanatçılar, güncel yaşama farklı metaforlarla eğilirken keskin gözlemlerini soyutlama, ironi ve kara mizah aracılığıyla ele alıyorlar.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT