Söz ve Müzik: Ali Kocatepe

Tarihler: 25 Aralık 2014 Perşembe ~ 25 Aralık 2014 Perşembe 21:00

Yer: Zorlu Center Ana Tiyatro

Ücret: 39 TL, 65 TL, 92 TL, 117 TL, 157 TL

Nereden Alınır: www.zorlucenterpsm.com

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2014 ~ Ara 25, 2014

2014’ün son büyük kadrolu projesi Söz&Müzik Ali Kocatepe ile ünlüler Zorlu sahnesinde!

Söz ve müzik ustası Ali Kocatepe, 50. Sanat yılını ‘Eski ve Yeni Kuşak’ dostlarının sürpriz performansları ile Zorlu’da kutluyor! “Topçu ve Popçu Koro” adını verdiği iki farklı kadroyla 25 Aralık 2014 Perşembe gecesi sahneye çıkacak olan Ali Kocatepe’ye, Tanju Çolak, Tümer Metin gibi Türk futbolunun unutulmaz isimlerinin yanı sıra Nükhet Duru, Bedük, Pinhani, Yüksek Sadakat, Mert Fırat, Yaşar gibi ünlü isimler de eşlik edecek.

Türk müziğinin önemli isimlerinden Ali Kocatepe, 50. Sanat yılını Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde vereceği muhteşem bir konserle kutluyor. "Söz Ve Müzik: Ali Kocatepe" adı verilen bu özel gecede Ali Kocatepe’ye, aralarında Aysun Kocatepe, Bedük, Burcu Güneş, Canan Anderson, Boğaziçi Caz Korosu, Nükhet Duru, Pinhani, Yaşar, Yüksek Sadakat gibi çok özel isim ve grupların yer aldığı bir "Sanatçılar Ordusu" katılıyor.

Eski ve başarılı bir spor spikeri de olan müzisyen Ali Kocatepe, bu unutulmaz konser için "Topçu ve Popçu Koro" adı altında sürpriz iki kadro yarattı. Şef Masis Aram Gözbek yönetiminde; “Ayça Tekindor, Bedük, Mert Fırat, Vatan Şaşmaz”gibi ünlü isimleri de barındıran Popçu Korosu’nu Ali Kocatepe, “Kocatepe Güzz Korosu” olarak adlandırıyor. Koroya Şef Turhan Yükseler yönetimindeki ‘’Turhan Yükseler Orkestrası’’ eşlik ediyor.

Yılın son 11’i sahnede
Eski bir spor spikeri de olan Ali Kocatepe’nin “Kocatepe 11’i" ismini verdiği Topçu Koro'sunu ise Türkiye'nin en tanınmış ve sevilen futbol ve spor adamları oluşturuyor. "Ali Gültiken, Bülent Korkmaz, Cüneyt Tanman, Erman Toroğlu, Hakan Şükür, Lemi Çelik, Rıza Çalımbay, Rüştü Rençber, Semih Yuvakuran, Tanju Çolak ve Tümer Metin” geceye renk katacak isimler arasında.

Tüm bu isimlerin yanı sıra Ali Kocatepe’nin çok ünlü ve değerli dostları şeref konuğu Halit Kıvanç, Enver Aysever de gecede sohbetleriyle yer alacak. Şişli Belediyesi Kültür Müdürü Banu Karakuş’un sunacağı, “Turhan Yükseler ve Açık Ara Orkestra”nın ritimleriyle eşlik edeceği bu muhteşem prodüksiyon, 25 Aralık 2014 gecesi Zorlu sahnesinde.

Kocatepe Güzz Korosu:
Boğaziçi Caz Korosu Şefi Masis Aram Gözbek yönetimindeki ’Kocatepe Güzz Korosu’’; Ayça Tekindor , Aksel Bonfil , Ayta Sözeri , Banu Noyan , Barbaros Uzunöner , Barış Bayta , Bedük , Benan Nazlı Özkaya , Can Bora Genç , Canan Anderson , Cemil Demirok , Didem Balçın , Engin Evin , Feryal Öney , Hakan Bilgin , İlker Özdemir , İlkyaz Kocatepe , Laçin Ceylan, Mert Fırat, Nila Fırat , Oğuzhan Akalın , Özgül Sağdıç , Ruhi Sarı , Selen Üçer , Vatan Şaşmaz ve Volkan Yosunlu’dan oluşuyor. Koroya Şef Turhan Yükseler yönetimindeki ‘’Turhan Yükseler Orkestrası’’ eşlik ediyor.

Ali Kocatepe 11’i:
Ali Gültiken,Bülent Korkmaz, Cüneyt Tanman, Erman Toroğlu, Hakan Şükür, Lemi Çelik, Rıza Çalımbay, Rüştü Rençber, Semih Yuvakuran, Tanju Çolak Ve Tümer Metin

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT