Suada Club - GS Adası'nda MFÖ

Tarihler: 31 Aralık 2014 Çarşamba ~ 31 Aralık 2014 Çarşamba 21:30

Yer: Suada Club

Ücret: Ayakta - 88.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kuruçeşme Cad. Galatasaray Adası Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 73 73

Web: http://http://www.suadaclub.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2014 ~ Ara 31, 2014

Yeni yıla Avea Prime sponsorluğunda Suada Club - Galatasaray Adası'nda MFÖ konseri ile "merhaba" deyin!

Türkiye'nin en önemli ve köklü müzik gruplarından olan MFÖ, yılbaşında doyasıya eğlenmek ve sevdiklerinize unutulmaz bir gece yaşatmak için Avea Prime sponsorluğunda yılbaşı konseri ile Suada Club - Galatasaray Adası'nda sizlerle buluşacak.

Yılların eskitemediği, şarkıları yıllardır dillerde olan ve unutulmaz parçaların mimarı MFÖ yeni yılda Suada Club - Galatasaray Adası’nda Avea Prime yılbaşı konseri ile sizlerle birlikte olacak.  Yılbaşı gecesi açılışı Reina Dj’lerinin çalacakları hit parçalar ve özel dans showlarla başlayacak.  Size özel olarak hazırlanan Avea Prime yılbaşı programında, 2015 yılına MFÖ ile beraber girerek eğlence sabahın ilk saatlerine kadar devam edecek. Dilerseniz Avea Prime yılbaşı konseri öncesi,  Suada Club -Galatasaray Adası’nın seçkin restaurantlarında çok özel tatlardan oluşan yılbaşı yemeği ve ikramları ile geceniz hem eğlenceli hem de leziz tatlarla unutulmaz olacak.

G Balık, Suda Kebap veya Aslan Restaurant’ta yemeğinizi yiyip, eğlenceye dilerseniz Avea Prime MFÖ yılbaşı konserinin düzenleneceği alanda müziğe kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Dünya çapında pek çok organizasyona ev sahipliği yapan, yerli ve yabancı misafirlerine dört mevsim, eğlence ve dinlence merkezi olarak hizmet veren Suada Club -Galatasaray Adası; 31 Aralık 2014 gecesi Avea Prime ayrıcalıklarıyla farklı yeni yıl süslemeleri, özel barları ve seçkin restaurantları ile yılbaşı akşamınızı ayrıcalıklı bir keyfe dönüştürecek. MFÖ şarkıları eşliğinde hem romantik hem de eğlenceli bir parti havasında geçireceğiniz unutulmaz bir yılbaşı gecesi için Suada Club -Galatasaray Adası’nda zaman kaybetmeden yerinizi ayırtın.



* Rezervasyon için 0 (212) 263 73 00, 0 (546) 856 56 06 veya 0 (549) 403 29 42 telefon numaralarını arayabilir; ayrıca yilbasi@suadaclub.com.tr adresine mail atabilirsiniz.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Bilet fiyatına 2 adet ikram dahildir.
- Loca ve stand satışları için 0 (546) 856 56 06 veya 0 (549) 403 29 42 telefon numaralarını arayabilir; ayrıca yilbasi@suadaclub.com.tr adresine mail atabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT