Tarımda Kadın Temalı Fotoğraflar Sergisi

Tarihler: 11 Temmuz 2014 Cuma ~ 31 Temmuz 2014 Perşembe

Yer: Sabiha Gökçen Havalimanı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2014 ~ Tem 31, 2014

Anadolu’nun dört bir yanındaki tarımın kadın emektarları, Tarımda Kadın konulu fotoğraf sergisinde bir araya geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı İç Hatlar Giden Yolcu Salonu Sergi Alanında açılan ve yoğun ilgi gören Sergi, 31 Temmuz’a kadar gezilebilecek.

Tarımda kadın temalı fotoğraflar sergide buluştu. Anadolu’nun dört bir yanından tarımdaki kadın emektarların fotoğraflarının bir araya geldiği Sergi, Sabiha Gökçen Havalimanı İç Hatlar Giden Yolcu Salonu Sergi Alanında fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu. Yoğun ilgi gören Sergi, 31 Temmuz 2014 tarihine kadar gezilebilecek.

GÜBRETAŞ’ın Tarımda Kadın temasıyla bu yıl ikincisini düzenlediği Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserlerden oluşan Sergi, önümüzdeki aylarda Türkiye’nin farklı illerinde de sergilenecek.

GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, tarım sektöründe kadın emeğinin önemine dikkat çekmek için yarışma temasını “tarımda kadın” olarak belirlediklerini söyledi. Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması’nın bu yılda büyük ilgi gördüğünü belirten Osman Balta, “Hem başvuru yapan, hem de ödül kazanan fotoğrafçıların dağılımına bakınca yarışmada Anadolu’nun dört bir yanından tarımla ilgili güzel renklerin bir araya geldiğini görmek bizi mutlu ediyor. Yarışmayla tüm medya mensuplarının tarım konusuna ilgisini artırmayı ve tarımla ilgili görsel arşivi zenginleştirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT