Ted X İstanbul, Momentum

Tarihler: 18 Kasım 2014 Salı ~ 18 Kasım 2014 Salı 09:00 – 17:30 Arası

Yer: Zorlu Center PSM

Ücret: Tam 125 TL, Öğrenci 50 TL

Nereden Alınır: https://www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2014 ~ Kas 18, 2014

DÜNYACA ÜNLÜ TED KONFERANSLARININ TÜRKİYE AYAĞI TEDxISTANBUL, DÜNYAYA YÖN VEREN, PAYLAŞMAYA DEĞER FİKİRLERİ SİZİNLE BULUŞTURUYOR.

Dünyadan ve Türkiye'den farklı alanlardaki fikir liderlerinin bir araya geleceği Tedxistanbul, Momentum temasıyla 18 Kasım’ da Zorlu Center PSM’ de gerçekleşecek.

Technology, Entertainment ve Design sözcüklerinin baş harflerinden oluşan TED, “ideas worth spreading” sloganıyla yola çıkan ve kar amacı gütmeyen bir küresel konferanslar serisidir. 1984 yılından günümüze uzanan konferanslar serisinin asıl amacı, farklı alanlardaki ileri derecede bilgi sahibi kişilerin konuşmalarıyla bilgi alışverişine zemin oluşturmaktır.

Konuşmaların 18 dakikayla sınırlı olduğu TED konferanslarında bugüne kadar Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende ve İngiltere Başbakanı Gordon Brown gibi isimler konuşmacı olarak yer aldı.

Dünya çapında şimdiye kadar 4 milyarın üzerinde izlenme rakamına ulaşan TED konferanslarının Türkiye ayağı TEDxIstanbul 18 Kasım’da Zorlu Center PSM’de gerçekleşecek.

Dördüncü senesinde ‘’Momentum’’ temasıyla yola çıkan TEDxIstanbul, Dünyadan ve Türkiye’den önemli isimlerin katılımıyla, momentumun yaratımı, limitleri, kişiyi hatta bir ülkeyi nereye taşıyabileceği gibi konuları bilim, sanat, spor, mizah ve teknoloji açısından ele alıyor olacak.

3 ayrı oturumda 12 konuşmacının paylaşmaya değer fikir ve deneyimlerini anlatacağı TEDxIstanbul’ a 700’den fazla katılımcı bekleniyor.

Etkinliğin sponsorları arasında Vodafone, Bankalararası Kart Merkezi, TAB Gıda, Medianova, Bloomberg Businessweek Türkiye ve NY-IST Suites bulunuyor.

Konuşmacılar :
Iñaki Amate, Fjord Nordik, Türkiye, Rusya Bölge Başkanı
Ferhat Çalapkulu, Türk Beyin Takımı Kaptanı
Yunus Erduran, Yetenek Akademisi Kurucu Ortak
Kaan Kayabalı, Onedio.com Kurucu Ortak
Duygu Kayaman, Young Guru Academy Gönüllüsü
Prof. Dr. Talat Kırış, Nöroşirürji Uzmanı
Markus Lehto, Urbanista Kurucu Ortak
Tunç Soyer, Seferihisar Belediye Başkanı
İpek Soylu, Milli Tenisçi
Dave Troy, 410 Labs Kurucu Ortak
Ersin Karabulut, Uykusuz Dergisi Çizeri

www.tedxistanbul.com

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT