Tehlikeli Madde

Tarihler: 11 Haziran 2015 Perşembe ~ 11 Haziran 2015 Perşembe

Yer: Monc Live Suadiye

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Suadiye Mahhalesi Kazım Özalp Sk. Yalman Center C Blok No : 60 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 410 39 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2015 ~ Haz 11, 2015

Tehlikeli Madde Grubu, birbirinden değerli isimlerle biraraya gelerek müzik sektöründeki yerini sağlamlaştırıyor. Grubun ismi yıllar öncesinden Cem Karaca hatırasıyla geliyor. Turhan Yükseler, İsmail Soyberk, Gültekin Kaçar, Mert Türkmen ve Cemil Demirbakan’dan oluşan muhteşem kadro, dinlemeyi özlediğiniz birbirinden güzel eserleri, unutulmaz performanslarıyla müzikseverlerin beğenisine sunmak için gün sayıyor.

Yüksek Sadakat grubundan tanıdığımız, rock müziğin sevilen yorumcularından Cemil Demirbakan, grubun solistliğini üstleniyor. Cemil Demirbakan yıllardır devam ettirdiği solo kariyeriyle bugüne kadar çok sayıda projede başarıyla yer aldı. Şimdi de Tehlikeli Madde grubuyla hayranlarıyla buluşmaya devam edecek.

Geçmişten günümüze Fikret Kızılok’tan Cem Karaca’ya kadar efsane isimlerle çalışmış olan ve MFÖ’yle müzik hayatına devam eden değerli müzisyen Turhan Yükseler yönetimindeki Tehlikeli Madde Grubu, repertuarlarıyla da dinleyenleri kendine hayran bırakacak.

Grubun önemli isimlerinden biri de İsmail Soyberk. Türkiye’de birçok önemli projede yer alan İsmail Soyberk müzik dünyasının değerli bas üstadlarından.

Çalışma hayatında bugüne kadar pek çok sanatçıya eşlik etmiş olan değerli müzisyen, elektro gitarist Gültekin Kaçar, yine grubun bir diğer önemli ismi olarak yer alıyor.

Sezen Aksu, Sertap Erener, Aşkın Nur Yengi gibi daha bir çok isimle çalışmalarını sürdüren başarılı müzisyen Mert Türkmen ise Tehlikeli Madde grubunun davulcusu.

Barış Manço, Cem Karaca, Edip Akbayram ve Fikret Kızılok’un dilimizden düşmeyen şarkılarının yanı sıra, henüz keşfedilmeyen şarkılarını da kendi yorumlarıyla icra edecek olan Tehlikeli Madde grubu, ilk konserleri için çalışmalarını sürdürüyor. Hepsi birbirinden değerli isimlerden oluşan Tehlikeli Madde grubu, 11 Haziran 2015 günü Monc Live’da ilk konserinde sergileyeceği muhteşem performans için hazır!

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT