Tepe Nautilus “23 Nisan Çocuk Karnavalı”

Tarihler: 21 Nisan 2012 Cumartesi ~ 23 Nisan 2012 Pazartesi

Yer: Tepe Nautilus

Adres: Fatih Cad. No: 1 Acıbadem - Kadıköy - İstanbul Acıbadem İstanbul

Telefon: 0216 339 39 29

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 21, 2012 ~ Nis 23, 2012

Haydi Çocuklar Eğlenceye !

Türkiye’nin seçkin alışveriş merkezlerinden Tepe Nautilus, çocuklara özel etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Tepe Nautilus, 21-22-23 Nisan tarihlerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel hazırlayacağı etkinlikte, Şişme Dev Oyuncaklar ile çocuklara tam anlamıyla bir bayram yaşatmayı planlıyor.

Tepe Nautilus’un düzenleyeceği bu muhteşem karnaval’da, 4 ayrı Dev oyun Ünitesi’nin dışında, Sosis Balon ve Yüz Boyama etkinliklerinin yanı sıra, çocukların yeteneklerini sergileyebilecekleri Resim Atölyesi de yer alacak. Çocuklar, 21-22 Nisan tarihlerindeki Oyun Parkı’ndan 25 TL’lik alışveriş karşılığında faydalanabilecekler. Ayrıca, 23 – 29 Nisan tarihleri arasında Pera Güzel Sanatlar Merkezi’nin “23 Nisan Çocuk Şenliği” sergisi de Tepe Nautilus ziyaretçileri ile buluşacak. Tepe Nautilus’a gelen çocuklar, “Afrikadan Esintiler” isimli mask yapım atölyesinde, Güzel Sanatlar mezunu öğretmenler ile birlikte yeteneklerini geliştirmeye devam edebilecekler.

Tepe Nautilus’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebi ile gerçekleşecek olan tüm etkinliklerde ve Şişme Dev Oyuncaklarla dolu kocaman bir alanda çocuklar eğlencenin doruklarında gezerken, ebeveynler ise rahat bir alışverişin tadını çıkarabilecekler.

Babama sordum ama hayır dedi çoooooooookkkkmerak ediyorum nasil bir şey anlatabilir mısınız arkadaşlar
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT