Tepe Nautilus’tan Yılbaşında Muhteşem Hediye: Volvo C70

Tarihler: 10 Aralık 2012 Pazartesi ~ 03 Şubat 2013 Pazar

Yer: Tepe Nautilus

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Ara 10, 2012 ~ Şub 3, 2013

Anadolu Yakası’nın gözde alışveriş merkezi Tepe Nautilus, yılbaşında da ziyaretçilerini sevindiriyor. 3 Aralık 2012 – 3 Şubat 2013 tarihleri arasında; Tepe Nautilus alışveriş merkezindeki tüm stant ve mağazalardan 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, gönülleri çelen kor siyah bir Volvo C70 için çekiliş hakkı kazanıyor.

3 Aralık 2012 – 3 Şubat 2013 tarihleri arasında Tepe Nautilus alışveriş merkezine gelen ziyaretçiler; hem yılbaşı alışverişi yapmanın keyfini çıkarıyor hem de gözleri kamaştıran bir Volvo C70 için çekiliş hakkına sahip oluyor. Kampanya süresince Tepe Nautilus mağazalarından toplam 150 TL ve katları tutarında alışveriş yapanlar, fatura ve / veya fiş karşılığında Tepe Nautilus’ta bulunan kampanya masalarına gelerek çekilişe katılabiliyor.

8 Şubat 2013 tarihinde saat 16.00’da noter ve Milli Piyango personeli huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek talihli ziyaretçi, 1 adet metalik kor siyah Volvo C70 sahibi oluyor. Çekilişin sonuçları 11 Şubat 2013 Pazartesi günü, Akşam Gazetesi ve Tepe Nautilus web sitesinde yayınlanacak.

Tepe Nautilus ziyaretçileri, kendilerine ve sevdiklerine birbirinden renkli yılbaşı hediyeleri almanın yanı sıra, yaptıkları her alışverişle büyük ödüllü çekilişe katılım şanslarını da artıracaklar.

madem noter huzunda çeklio da neden aynı gün açıklanmıyor sonuçlar.neden 2 gün bekletilio da 3. gün açıklanıyor. bu nasıl noter işi anlayamadım.bide cuma çekliş yapılıyor.oysa cumts. pazar da avm açık.çok saçma buldum açıklanma tarihini.nerden bilelim o 2 gün de talihli isminin değişmeyeceğini?????
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT