Türkiye’nin Tek Bina Sistemleri Fuarı Best13 Açılıyor

Tarihler: 26 Eylül 2013 Perşembe ~ 29 Eylül 2013 Pazar

Yer: CNR Expo 1 HAlL Yeşilköy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2013 ~ Eyl 29, 2013

Türkiye’de bina elektrik, elektronik, mekanik ve kontrol sistemleri alanındaki tüm sektörleri bir araya getiren “ilk ve tek fuar” olan BEST13, 26-29 Eylül tarihleri arasında sektörün tüm bileşenlerini ve uzmanlarını 2. kez aynı çatı altında topluyor. Akıllı, çevreci ve teknolojik binaları oluşturan sektörlerin yanı sıra “akıllı şehirler” konseptinin de ele alınacağı fuar 26 Eylül Perşembe günü CNR Expo 1 Hall’de kapılarını açıyor.

Yeşilköy CNR Expo Fuar Merkezi’nde 66’nın üzerinde standın kurulacağı fuarda, çocukları elektrik çarpmasına karşı koruyarak eşsiz bir güvenlik sağlayan “patentli GSS teknolojisi”nden uzun ömürlü ve büyük ölçüde enerji tasarrufu sağlayan LED aydınlatmalara kadar birçok ürün ve sistem yer alacak. Ayrıca ev ve otel odası konseptinde tasarlanmış olan stantlarda binalarda enerji verimliliği sağlayan birçok çözüm sergilenecek.

Sancaktepe Belediye Başkanı Sayın İsmail Erdem ve Pendik Belediye Başkanı Sayın Dr. Kenan Şahin’in açılışını gerçekleştireceği fuarda akıllı belediye binalarına dair en son teknolojiler de İstanbul Teknik Üniversitesi profesörlerinden ve aynı zamanda Temiz Enerji Vakfı Üst Kurul Üyesi Prof.Dr.Filiz Karaosmanoğlu’nun moderatörlüğünü yapacağı “Akıllı Belediye Uygulamaları” panelinde belediye başkanları tarafından anlatılacak.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT