Üniversitelerde ‘Gündüz Gece Eğlence’ Etifest İle Başlıyor

Tarihler: 20 Mayıs 2013 Pazartesi ~ 20 Mayıs 2013 Pazartesi

Yer: Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 20, 2013 ~ May 20, 2013

Üniversitelilerin en beğendiği gençlik festivallerinden Etifest için geri sayım başladı! Etifest’te bu yıl gençler, sürpriz aktivitelerin yanında, Emre Aydın ve Ozan Doğulu’nun performansları ile coşacak.

Yoğun katılım gören birbirinden eğlenceli gündüz aktiviteleri ve gece konserleri ile üniversitelilerin en beğendiği, bilinirliği en yüksek festivallerden olan Etifest, bu yıl da Türkiye’yi gezmeye hazırlanıyor!

Eğlenceyi gençlerin ayağına götürmek üzere yola çıkmaya hazırlanan Etifest, 10-24 Mayıs tarihleri arasında toplamda 7 ilde 7 üniversiteyi dolaşacak. 10 Mayıs’ta Edirne’den başlayacak Etifest rüzgarı, sırasıyla Malatya, Samsun, İstanbul, Denizli ve Antalya’da esecek.

Etifest ile “gündüz gece eğlence”yi üniversiteliler tasarladı! Hazırlıklarına 3 ay önceden başlanan ve her yıl yaklaşık 130 kişilik bir ekibin görev aldığı üniversite festivalinde yapılacak etkinlikler yine üniversite öğrencileri arasında yapılan araştırma sonucuna göre belirlendi. Türkiye genelindeki 17 il, 20 üniversitede 2.000 öğrenci ile yapılan araştırma sonuçlarına göre şekillendirilen Etifest, 1000 metrekare büyüklüğünde kurulacak festival alanında gençlerle buluşacak.

Eti Pazarlama Hizmetleri Müdürü Merve Erdebil, Etifest’in, Eti’nin “hayata küçük mutluluklar katma” mottosu ve “yenilikçi” yaklaşım ile gençlere dokunan büyük bir organizasyon olduğunu söyledi. Etifest’in Türkiye’deki üniversite öğrencilerinin en beğendiği festivallerden biri olarak öne çıktığına dikkat çeken Erdebil, “Düzenli olarak her yıl yaptırdığımız geniş kapsamlı üniversite araştırmasına göre Etifest, üniversitelilerin yüzde 90’ının beğenisini kazanıyor. Etifest’in çok beğenilmesinin temel sebepleri arasında festival içeriğini, öğrencilerin istekleri doğrultusunda şekillendirmemizin payı büyük” diye konuştu.

Etifest süresince gençler, Eti Canga, Eti Crax, Eti Pop Kek, Eti Karam, Eti Browni, Eti Kombo, Eti Hoşbeş, Eti Benimo markalarının dünyalarına uygun yaratılan birbirinden eğlenceli, heyecanlı aktivitelere katılma şansı yakalayacak ve sürpriz hediyeler kazanacaklar.

Gündüz aktiviteleri ile gençlere karnaval coşkusu yaşatacak olan Etifest’in gece etkinliklerinde, Ozan Doğulu ve Türk rock müziğinin sevilen yıldızı Emre Aydın sahne alacaklar. Gece aktivitelerinde de en çok izlemek istedikleri sanatçıları gençlere sorduklarını belirten Erdebil, “Etifest’in gece aktivitelerine yüzde 98 gibi son derece yüksek bir katılım söz konusu. Etifest’ten haberdar olan tüm üniversitelilerle Etifest sahnesinde buluşuyoruz. Bu gurur verici bir tablo. Üniversiteliler tarafından heyecanla beklenen bir festival haline gelerek markalaştığımızı, Türkiye’nin önde gelen birçok üniversitesinden aldığımız davetlerden de anlıyoruz” diye konuştu.

Emre Aydın ve Ozan Doğulu ile birlikte yaklaşık 7 bin kilometre yol kat edecek olan Etifest, bu yıl yaklaşık 350 bin öğrenciyle buluşarak toplam 6 yılda 2 milyon 150 bin üniversiteli gence ulaşmış olacak.

Merve Erdebil, Etifest’in geçen yıl sosyal medyada elde ettiği başarılar hakkında da şu bilgileri verdi: “Geçen yıl Facebook sayfamızdaki uygulamalarımızla toplam hayran sayısı dört haftada yüzde 650’lik artış ile 100 bin kişiyi aşarken, Etifest hayranlarının arkadaşları üstünden ulaştığı kişi sayısı 16 milyona yaklaştı. Yani Etifest gece gündüz eğlence coşkusu sadece festival alanında değil sosyal medyada da esti. Mayıs ayının ilk haftası itibarıyla bu yıl da Etifest Facebook sayfasında üniversitelileri büyük süprizler bekliyor.”

“Etifest” 2013 Programı:
15 Mayıs Malatya İnönü Üniversitesi
17 Mayıs Samsun 19 Mayıs Üniversitesi
20 Mayıs Yıldız Teknik Üniversitesi (Davutpaşa Kampüsü)
22 Mayıs Denizli Pamukkale Üniversitesi
24 Mayıs Antalya Akdeniz Üniversitesi

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT