Uygarlıklar Sergisi

Tarihler: 13 Nisan 2013 Cumartesi ~ 17 Nisan 2013 Çarşamba

Yer: Optimum Outlet İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2013 ~ Nis 17, 2013

İstanbul Optimum Outlet’in ev sahipliğinde gerçekleşecek ''Uygarlıklar Sergisi'' 13-17 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini bekliyor…

Aktif felsefe GEA gönüllüleri tarafından kurulan Uygarlıklar Atölyesi; dünya üzerinde kaybolmaya yüz tutmuş tüm uygarlıkların günümüze kadar ulaşmış eserlerinin reprodüksiyonlarını üreterek; kültürlerin gelecek nesillerle buluşmasında önemli bir rol oynuyor. Bu çalışmaların yeni meyvesi olan “Tarihe Dokunuş Projesi” kapsamında ki bu eserler, görme engelli vatandaşlarımız da düşünülerek hazırlanmış bir şekilde İstanbul Optimum Outlet’te buluşuyor. 13- 17 Nisan 2013 tarihleri arasında İstanbul Optimum Outlet ev sahipliğinde, Tarihe Dokunuş Projesi çerçevesinde düzenlenecek olan Uygarlıklar Sergisi, 10.00- 22.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Tarihçi, Arkeoloji ve Semboloji uzmanları tarafından desteklenen projede, Anadolu’nun bağrından Kubaba, Herakles, Hitit Geyiği gibi daha birçok uygarlığın eserleri, onlara dokunan parmakların ucunda hayat buluyor. Anadolu, Mezopotamya, Güney Amerika, Mısır, Grek, Roma… Tarihin izlerini silemediği bu uygarlıklar; inşa ettikleri ve ürettikleri eserler ile binlerce yıllık kültürlerini günümüze kadar taşıyarak insanlığa ışık tutmaya, İstanbul Optimum Outlet’te devam edecek.

Optimum Outlet İstanbul, “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT