Vıctorınox Çakıları Yeni Tasarımcılarını Bekliyor

Tarihler: 16 Ekim 2014 Perşembe ~ 29 Ekim 2014 Çarşamba

Yer: Vıctorınox

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2014 ~ Eki 29, 2014

Victorinox markası, düzenlediği “Klasik Çakı Seri Tasarım Yarışması’yla”, yeni tasarımcılarıyla buluşmayı hedefliyor. Dünya çapında düzenlenen yarışmaya yaratıcı fikirleri olan herkes katılabilir. 29 Ekim’e kadar, internet üzerinden başvuruların yapılabileceği yarışmanın ödülü 40.000 Euro.

Victorinox markası, 1884 yılında İsviçre Alp’lerde, İsviçre ordusu için sağlam ve kaliteli bıçaklar üreterek yola çıktı. 130 yılı aşan geçmişiyle dikkat çeken marka, günümüzde de fonksiyonel ve kaliteli çakılarıyla karşımıza çıkıyor. Geleneksel anlayışla moderni birleştiren marka, çakıdan bıçaklara, ev aletlerinden çantaya kadar geniş bir yelpazede seçenek sunuyor.

Çakılarıyla da dikkat çeken marka, bu yıl dünyanın dört bir köşesinden, her yaşta tasarımcının katılabileceği bir yarışma düzenliyor. Hayatımızı kolaylaştıracak şekilde tasarlanan çakılara, yeni bir soluk getirmek isteyen yarışmacıların tek yapması gereken tasarımlarını https://victorinox2015.jovoto.com/ideas sitesine yüklemek.

Yarışmanın ilk oylaması, jovoto.com sitesinde kullanıcılar tarafından yapılacak. Genel oylama bittikten sonra, ilk 40’a girenler Facebook sayfasından oya sunulacak. Ardından, seçilen ilk 15 tasarım ödül alıyor. İlk 10 ise lisans hakkını elde ediyor. Ayrıca, 2015 yılında piyasaya sürülen 10 tasarım içerisinden en çok satılan ürünün sahibi ekstra ödül alacak. Büyük ödülü 40.000 Euro olan yarışmanın sonuçları 5 Kasım’da açıklanacak.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT