Yavuz Seçkin, Ramazan Özel Stand-up Gösterisi

Tarihler: 21 Temmuz 2012 Cumartesi ~ 21 Temmuz 2012 Cumartesi 21:15

Yer: Forum İstanbul Avlu

Adres: Kocatepe Mah. Paşa Cad. Bayrampaşa İstanbul

Web: http://www.forumistanbul.com.tr

E Posta: 0212 443 13 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2012 ~ Tem 21, 2012

Forum İstanbul, bu yıl da en çarpıcı Ramazan etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Bu özel ay boyunca sürecek keyifli etkinliklerin açılışı, 21 Temmuz Cumartesi akşamı ‘1001 surat Yavuz Seçkin’in Ramazan Özel Stand-up Gösterisi’ ile yapılacak.

Forum İstanbul, klasik Ramazan ayı programlarına farklı bir bakış açısı getirerek, ziyaretçilerine capcanlı, dinamik bir program hazırladı. Doğu batı sentezini içeren, birbirinden farklı ve keyifli aktivitelerin yer alacağı Ramazan etkinliklerinin açılışını ise tiplemeleri ve taklitleriyle Türk televizyonlarının en sevilen şovmenlerinden biri olan 1001 surat Yavuz Seçkin yapacak.

Seçkin, Forum İstanbul için hazırladığı programda geçmişten günümüze ramazan ayında yaşanan değişiklikleri karşılaştırarak ünlülerin bu aydaki hallerini anlatacak. Ünlü şovmen, yapacağı espri ve taklitlerle ziyaretçileri keyifli anlar yaşatacak. Gösteriyi izleyenler, ünlülerin (yerli dizi karakterleri, ana haber sunucuları, magazin tipleri, reklam ünlüleri, keller, spor adamları, nostaljik ünlüler) geçmiş Ramazan’lardaki ve günümüzde Ramazan ayındaki hallerini, ünlülerin part-time mesleklerini, ünlülerin ev yaşantılarının kamera arkasını, doğumhane gibi komik durumlarını görecekler.

Forum İstanbul, farklı Ramazan etkinliklerini deneyimlemek isteyen herkesi 20 Temmuz-18 Ağustos tarihleri arasında her akşam Forum İstanbul’daki etkinliklerine davet ediyor.

Ramazan 2012

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Unhandled Exception.
SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 syntax error, unexpected $end, expecting FTS_TERM or FTS_NUMB or '*'
You can find the error back in the log.