Yeditepe’de Zaman IV 'Çok Sesli Yaklaşımlar'

Tarihler: 17 Haziran 2014 Salı ~ 12 Temmuz 2014 Cumartesi

Yer: Ekavart Gallery

Adres: Askerocağı cad. Ritz Carlton Otel, Süzer Plaza No:15 Gümüşsuyu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 81 31

Faks: 0212 252 81 31

Web: http://http://www.ekavartgallery.com

E Posta: info@ekavartgallery.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2014 ~ Tem 12, 2014

EKAV / Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı, Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Plastik Sanatlar Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlik/Doktora, Sanat Yönetimi Bölümü Yüksek Lisans Programı öğrencilerinin eserlerinden oluşan Yeditepe’de Zaman IV “Çok Sesli Yaklaşımlar” sergisine 17 Haziran - 12 Temmuz tarihleri arasında ev sahipliği yapıyor. Bu sergi özgün olmayı amaçlayan katılımcılar için bir sıçrama tahtası niteliğindedir.

Sergi, bireysel gelişmelere özgür bir alan yaratmayı hedef alarak, bireysel eğilimlerini çağdaş plastik değerlerle uyum içinde çözümlemeyi bilen katılımcıların yaratıcı eserlerini izleyici ile buluşturmaktadır. Bireysel yaklaşımların tek sesliliğine karşın farklı yaklaşımların çok sesli bütünlüğünü gösteren bu sergi aynı zamanda görsel bir bilgi paylaşımıdır.

Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlik/Doktora Programlarında Ergin İNAN başta olmak üzere M. Zahit BÜYÜKİŞLİYEN, Mustafa ATA, Aydın AYAN, Turan AKSOY, Ferhat ÖZGÜR, Fevzi KARAKOÇ, Gülveli KAYA, Hakan ÖZER, Betsy SULLAM HALFON, Sinan DEMİRTAŞ, Muammer BOZKURT, Mustafa KARYAĞDI, Gürbüz Doğan EKŞİOĞLU ve Araştırma Görevlileri; Bahar ARTAN OSKAY, Seyit Mehmet BUÇUKOĞLU, Şevket Cem ONAT ve Oya ÖZKAN görev yapmaktadırlar.

Sergide resim, heykel, enstalasyon, video art ve özgünbaskı gibi farklı disiplinler yer almaktadır.

Sanatçılar

Meriç Aktaş Ateş, Muhammed Sefa Çakır, Ahmet Duru, Merve Dündar, Bedia Ekiz, Sevim Kaya, Yasemin Keltek, Koray Kibar, İlayda Madenci, Handan Özsoy, Doruk Paksoy, Resul Rzayev, Selman Sincar, Tolga Turan, Nurdan Turan, Yiğit Dündar, Meral Yıldız, Rengin Altınalmaz, Seyit Mehmet Buçukoğlu, Şevket Cem Onat, Haydar Akdağ, Hatice Karadoğan, Zafer Ali Akşit, Pınar Ceylan, Maryam Zadeh Salahi, Gülçin Karaca, Melike Uçku, Gamze Kuyumcu, Deniz Binay, Theresa Braun, Zilan Gamze Çelik, Gencer Uçar, Tuğçe Yaman, Hale Nejla Yıldız, İlhan Efe Seyrek

Sergiyi Türkiye’nin ilk online sanat televizyonu www.ekavart.tv’de izleyebilirsiniz.

Ziyaret Saatleri : Pazartesi – Cuma 11:00-18:30

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT