Caz çatısı altında; blues, elektronik, etnik, funk, indie, klasik, pop ve rock müziğin heyecan verici renklerini de içerecek şekilde kurgulanan Zorlu PSM Caz Festivali; bünyesindeki yan etkinliklerin çeşitliliğiyle 3-12 Mayıs tarihlerinde ilk kez gerçekleştirilecek.

Zorlu PSM’nin tüm sahnelerinin, 10 gün boyunca aktif olacağı festival programında; Grammy ödüllü piyanist Michel Camilo ile İspanyol flamenko virtüözü Tomatito aynı sahneyi paylaşacak. İskandinav cazının yaratıcısı Norveçli saksafoncu Jan Garbarek, farklı coğrafyaların enstrümanlarına kendi yorumunu taşıyan Alman sanatçı Stephan Micus da festival kapsamında sahne alacak. Yaşayan caz efsanesi Chick Corea, piyano, perküsyon, gitar, çello ve bas gitar gibi pek çok enstrümanda usta rock, soul ve blues sanatçısı Beth Hart da festivalde cazseverlerle buluşacak. Yerli sahnenin başarılı isimleri Önder Focan & Şallıel Bros, Redd, Gaye Su Akyol, Esra Kayıkçı ve daha birçok isim de festivalde yerini alacak.

Zorlu PSM Caz Festivali; müzik performansları haricinde; konsept partilere, değerli konukların katılımıyla gerçekleştirilecek panellere, farklı konseptlerin işleneceği workshop’lara ev sahipliği yapacak. Geniş yelpazesiyle plak pazarı, açık havada ücretsiz etkinlikleri, film ve belgesel gösterimleri İstanbul’da kültür-sanat hayatında yepyeni bir geleneğin başlangıcını yapacak.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT