14. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı

14. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı

Tarihler: 13 Ekim 2016 Perşembe ~ 16 Ekim 2016 Pazar

Yer: CNR Expo

Adres: CNR Expo Fuar Merkezi Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Faks: 0212 465 74 76

Web: http://www.cnrexpo.com

E Posta: info@cnrexpo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2016 ~ Eki 16, 2016

MARKANI SEÇ, İŞİNİ KUR! BU FUARDA İŞ VAR

Coğrafi konumu ve kıtalar arasında oluşturduğu köprü görevi açısından Türkiye, bayilik ve franchise vermek isteyen uluslararası markaların öncelikli tercihi oluyor. Bu kapsamda yeni iş ortakları arayan markalar, ülkemizin franchising alanındaki ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda girişimcilerle bir araya geliyor. Birçok firmanın franchise sayısını arttırdığı bir platform olan fuar, birçoğunun da ilk çıkış, gelişim ve lansman noktası olma özelliğini taşıyor. Türkiye de bulunan 2 bin 500 zincir işletmenin sahip olduğu 60 bin bayi sayısı günden güne artarken, 2016 sonunda franchise sektörünün sahip olduğu pazar payının 50 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Büyüyen franchise hacmi ile birlikte sektörün önde gelen platformu “Bayim Olur musun” fuarı; katılımcı marka sayısı, m2 ve ziyaretçi sayısı bazında Avrupa ve Ortadoğu’nun birincisi olma özelliğini de taşıyor.

Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilecek 14. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 13–16 Ekim 2016 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezi 5-6-7’nci salonlarda gerçekleştirilecek. Dört gün sürecek organizasyon süresince Ufrad Seminerleri, hem girişimcilere hem markalara yol gösterici rol oynayacak. Yurt dışı katılımlarının da yoğun yaşandığı fuar ile ilgili olarak açıklama yapan Medyafors Fuarcılık Genel Müdürü Aycan Helvacıoğlu; ‘’2016 fuarının konuk ülkesi Katar; Katar Heyeti Türk Markaları ile görüşmek adına fuarda olacak. Fuarın önemli bir misyonu da Türk markalarının yurt dışına açılması olup, Avrupa, Türki Cumhuriyetler ve Körfez Ülkelerinden yatırımcı ve girişimciler ile kapsamlı ziyaretçi çalışmaları yapılmaktadır. Kendi eko sistemini yaratan franchising sektöründe, bu yıl da önemli bir büyüme yaşanacak. Hızını arttıran markalar 2016’da da dur demeyecek’’ dedi. Helvacıoğlu şöyle devam etti: ‘’Bayim Olur musun Franchising Fuarı’nın diğer fuarlardan ayrıştığı nokta, başarısının ölçülebilir olması. Bu da firma, katılımcı sayısı, m2 ve ziyaretçi sayısı bazında Avrupa ve Ortadoğu’nun birincisi olarak bizlere yansıyor. Fuarımız, yarattığı yoğun ve verimli ziyaretçi potansiyeliyle katılımcılarının her zaman takdir ve teşekkürlerine layık olabilmenin haklı gururunu taşıyoruz. İstihdam oluşturma ve yeni iş alanları yaratma anlamında Türk ekonomisine önemli katkılar sağlayan franchisee sisteminin bir parçası olmak da bizim için başlı başına bir gurur kaynağı.”.

Markaların bayilik/ franchise bilgilerine ve ayrıca fuarla alakalı merak ettiğiniz her türlü bilgiye bayimolurmusun.com.tr web sitemizden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT