18. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı

Tarihler: 20 Eylül 2012 Perşembe ~ 23 Eylül 2012 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E - 5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı 34500 Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.packagingfair.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 20, 2012 ~ Eyl 23, 2012

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından hazırlanan Avrasya Ambalaj 2012 İstanbul - 18. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı, ASD Ambalaj Sanayicileri Derneği işbirliği ve AMD Ambalaj Makinecileri Derneği, ESD Etiket Sanayicileri Derneği, KASAD Kağıt Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği, MASD Metal Ambalaj Sanayicileri Derneği, OMUD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği, SEPA Sert Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği desteği ile 20 - 23 Eylül 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece - İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, Avrupa’da konusunda ilk beş fuar içinde kendini kabul ettirmiş, UFİ - Küresel Fuar Endüstrisi Birliği ve COPE - Dünya Ambalaj Fuarları Organizatörleri Birliği’nin üyesidir. Tüm Avrasya coğrafyasının en büyük, en kapsamlı ve etkili fuarı olmanın yanı sıra, Avrupa’da her yıl yapılan ambalaj fuarları sıralamasında da ilk sırada yer almaktadır.

Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, 2011 yılında Amerika, Avrupa ve Asya kıtalarından 33 ülkeden 1.031 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile gerçekleşmiştir. Fuarı, 4.761’i 81 ülkeden, 35.992’si Türkiye’den olmak üzere toplam 40.753 profesyonel ziyaret etmiştir.

2011 Fuarı; %63’ü İstanbul, %37’si İstanbul dışından olmak üzere 78 ilden gelen yurtiçi ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır. Fuarı ziyaret etmeleri amacı ile Ankara, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, İzmir, Konya, Manisa şehirlerinden profesyonel alım heyeti organizasyonları düzenlenmiştir.

2011 Fuarı toplam yurtdışı ziyaretçilerinin; %39’u Türkiye’nin sınır komşusu 6 ülkeden, %24’ü Ortadoğu ülkelerinden, %37’si Doğu Avrupa ve Balkanlardan gelmiştir. 2010 yılı ile karşılaştırıldığında toplam yurtdışı ziyaretçi sayısında %16, ziyaretçilerin geldiği ülke çeşitliliğinde ise %17 oranında artış olduğu gözlenmiştir. Bireysel ziyaretçilere ilave olarak Afganistan, Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Gürcistan, Irak, İran, İtalya, Kazakistan, Kırgızistan, K.K.T.C, Kosova, Makedonya, Mısır, Moldova, Özbekistan, Romanya, Rusya, Sırbistan, Tacikistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün Yunanistan’dan toplu alım heyeti organizasyonları düzenlenmiştir.

Avrasya Ambalaj 2012 İstanbul Fuarı, her yıl olduğu gibi sektörün gerçek ihtiyaç ve beklentilerini karşılamayı hedefliyor. Bu amaçla sektörün nabzını tutan Tüyap; Türkiye ile dünyanın dört bir yanından gelen sektörün öncü firmalarının ve marka yaratmak isteyen küçük ve orta ölçekli firmaların uluslararası yeni pazarlara açılma fırsatı bulacakları, en son ürün ve yeniliklerini bir arada sergileyecekleri ve farklı ülkelerden gelen hedef kitleleri ile buluşacakları ortamı sağlayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT