2. Çocuk Sanat Bienali Bu Yıl ‘FARK’ Temasıyla Sanatseverleri Ağırlayacak

2. Çocuk Sanat Bienali Bu Yıl ‘FARK’ Temasıyla Sanatseverleri Ağırlayacak

Tarihler: 22 Nisan 2017 Cumartesi ~ 25 Nisan 2017 Salı

Yer: İstanbul Deniz Müzesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2017 ~ Nis 25, 2017

Bahçeşehir Koleji tarafından “Dünyayı sevgi ve hoşgörü kurtaracak” düşüncesiyle 2015 yılında ilk defa düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Çocuk Sanat Bienali”22 Nisan Cumartesi günü İstanbul Deniz Müzesi’nde kapılarını açıyor. Bu yıl “fark” temasıyla gerçekleştirilecek bienaldeçocukların penceresinden yansıyaneserler sanatseverlerle buluşacak. Bienal ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Akademik başarının yanı sıra kültür-sanat ile iç içe bireyler yetiştirmeyi, sanata ve sanatçıya önem vermeyi misyon edinen Bahçeşehir Koleji, çocukların özgür fikirlerini ortaya çıkartmakamacıyla geleneksel hale getirdiği “Çocuk Sanat Bienali”nin ikincisini bu yıl 22 Nisan-25 Nisan tarihleri arasında İstanbul Deniz Müzesi’nde düzenleyecek.

Çocuk Bienali Ülkemizin Bir Klasiği Olacak
Gün geçtikçe daha derin bir şekilde tek tipleşen ve birbirini taklit eden bir dünyada çocukların “FARK” kelimesine yakınlaşmasını, bu doğrultuda keşfettiklerini sanatla birleştirmelerini sağlayan Bahçeşehir Koleji, “Çocuk Sanat Bienali” ile ortak bir dil yaratarak uzun vadede kültür, sanat tasarımı üreticisi ve takipçisi, duyarlı ve bilinçli bireylerin yetiştirilmesini hedefliyor.

“FARK” ile Özüne Dönecekler
Bahçeşehir Koleji 2. Çocuk Sanat Bienali’nde, “farklı olmak”, “fark edilmek”, “fark yaratmak”, “farkındalık” gibi toplumsal hayatta yer alan, eğitim sisteminden üretim biçimlerine, iletişimden tüketim alışkanlıklarına kadar her alanı etkileyen kavramların çocuk penceresinden yansımaları yer alacak. Türkiye genelindeki tüm kampüslerden toplam 65 eser katılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT