20 ‘nci Yılbaşı Hediye Fuarı

20 ‘nci Yılbaşı Hediye Fuarı

Tarihler: 23 Aralık 2015 Çarşamba ~ 30 Aralık 2015 Çarşamba 10:00 - 20:30

Yer: Lütfi Kırdar Rumeli Salonu Hall 1

Ücret: Ücretsiz

Adres: Darülbedai Cad. No: 1 Harbiye Şişli İstanbul

Paylaş:

3 Yorum:

istanbul.net.tr Ara 23, 2015 ~ Ara 30, 2015

• 20 buluşma…

Yeni başlangıçların, yeni umutların yeşerdiği yeni yılı karşılarken, sevdiklerinizi küçük da olsa hediyelerle hatırlamak büyük mutluluklar yaratır. Noel Baba da dünyanın en güzel varlıkları çocukları sevindirmek için çuvalına doldurduğu hediyelerle mutluluk ve umut dağıtır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Noel Baba hediyelerini binlerce ürün çeşidinin bir arada yer aldığı Hediye Fuarı ’ndan alıyor.

Yeni yılda tüm sevdiklerini mutlu etmek isteyenler, her zevke uygun armağanların yer aldığı, Grup Medya Fuarcılık tarafından bu yıl 20 nci kez düzenlenen Yılbaşı Hediye Fuarı 23 Aralıkta açılacak, 30 Aralık akşamına kadar Harbiye / Lütfi Kırdar Kongre Merkezi ‘nde ziyaret edilebilecek.

Pırlantadan, Anadolu Elsanatları, Hatay’dan İpekçilik, Siirt’ten Battaniye, Diyarbakırdan Bakırcılık, Trabzon’dan Gümüş, Kütahya’dan Seramik, K. Maraş, Çanakkale, Mardib, Rize, Kastamonu, Manisa…vb Türkiyenin dört bir tarafından yöresel ürünler ; Ayrıca Yılbaşı hediyelik eşyaşar çanta, ayakkabı, cam ve ahşap objelere, zücaciyeler, mutfak gereçleri ve binlerce değişik ve özel hediye, hesaplı fiyatlarla bu fuarda yer alıyor.. Ayrıca etkinlikte Antikacılar bölümü de yer alıyor…

AVM lerden sıkılanları Hediye ‘nin Outletine Yılbaşı Hediye Fuarına Davet ediyoruz…

Grup Medya Fuarcılık Genel Müdürü Erhan Demirci, bu yıl 20. kez düzenlenen hediye fuarının geçmiş yıllarda büyük ilgi gördüğünü belirtip: ”Piyasa darlığının konuşulduğu bu günlerde fuarın alıcılar için fırsat olacağını düşünüyoruz. “Bu yıl da tüketicinin çok özel ürünleri, özel fiyatlara bulabileceği ve 200 bin civarında kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz. Toplam 220 firmanın katıldığı ve herkesin kendi kesesine uygun hediye bulabileceği Fuarın bir özelliği de kolay ulaşım imkanı. Sevdiklerini unutmayanları fuara bekliyoruz” diye konuştu.

Harbiye LÜTFİ KIRDAR KONGRE MERKEZİNE 20 ‘nci Yılbaşı Hediye Fuarı, 10.00 - 20.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuar 'a giriş ücretsiz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Berbat bir fuar birdaha hayatta çalışmam 200 bin kişi değil 5 bin kişi anca geldi ve kiraları kakalıyabildiklerine kakaladılar . Resmen kazıklandık kiramızı bile çıkartamadık .
Biz 15 yıldır her yıl bu fuara katılıyoruz ve çok memnunuz, ayrıca Grupmedya fuarcılık bu işi yapan en iyi firmadır, Unutmayın geçen sene ekonomik kriz, terör ve bomba olayları sebebiyle tüm piyasalar kötüydü...bu yüzden burada da önceki senelere göre işler düşüktü. Ancak konusunda uzman ve reklamı, tanıtımı en iyi yapan tek fuardır......Hatay ipekçilik
BEN HER YIL HEDİYELİK EŞYA FUARINI GEZERİM, ALIŞVERİŞ YAPARIM....ALIŞKANLIK İŞTE......
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT