30. Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve Malzemeleri Fuarı

Tarihler: 13 Mart 2010 Cumartesi ~ 17 Mart 2010 Çarşamba

Yer: CNR Expo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2010 ~ Mar 17, 2010

Rotaforte Fuarcılık AŞ tarafından İstanbul Fuar Merkezi’nde (CNR Expo) 13 – 17 Mart 2010 tarihleri arasında organize edilecek olan ISTANBUL JEWELRY SHOW-I (30. Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve Malzemeleri Fuarı) sektöre 1 milyar dolarlık ticaret hacmi vaad ediyor.

Dünyanın 1 numaralı kuyumculuk fuarını düzenleyen UBM Asia ile oluşturduğu işbirliği sayesinde fuara yurt dışından gelecek alıcı sayısını ikiye katlayan Rotaforte, 30uncu ISTANBUL JEWELRY SHOW ile sektörün 1 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşacağını müjdeledi. Bu rakam Türkiye’nin toplam mücevher ihracatının 3/2 ’sini oluşturuyor.

Yalnızca sektör profesyonellerine açık olan fuarda altın takı, pırlanta, değerli ve yarı değerli taşlı takılar, inci, gümüş takı ve ev eşyaları, yarı kıymetli ve sentetik taşlar, montür, saat, makine, kuyumcu malzeme ve ekipmanları, aksesuar ve vitrin malzemeleri, kuyumcu yazılımları ve güvenlik araçları sergilenecek.

Fuar bugüne kadar açılan en büyük kuyum makineleri pavilyonunu sergileyecek.

İlk kez gelecek katılımcılar arasında dünyanın en büyük sightholder ’larından IGC ve Rosy Blue, Singapur’un en büyük mücevhercilerinden Forever Jewels, pırlantanın tasarım devi İtalyan The Fifth Season (Roberto Coin), ünlü Lübnanlı interior designer Arakelian S.A.R.L., Dubai’nin devlerinden Kiran Jewels L.LC , Tayland ın en büyük firmalarından Su-Raj, kraliyet mücevherleriyle bilinen Lübnanlı Himo ve Hadidian firmaları bulunuyor.

Dünyaca ünlü mücevher tasarımcısı ve markası David Yurman ABD’den ziyaretçi olarak Fuar’a katılıyor.

Toplam 50 bin metrekarelik alanda açılacak olan ISTANBUL JEWELRY SHOW-I, 40.000’in üzerinde ziyaretçi ve yerli ve yabancı toplam 1000’in üzerinde firmanın katılımı ile gerçekleşecek.

Yerli ve yabancı üreticiler, toptancılar, perakendeciler, ihracatçılar, ithalatçılar ve mücevher tasarımcılarının sektörle ilgili tüm yenilik ve gelişmeleri izleyebildikleri ISTANBUL JEWELRY SHOW, dünyanın en büyük kuyumculuk merkezlerinden biri olmayı hedefleyen Türkiye için büyük önem taşımaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT