4. Tesettür, Tesettür Giyimi ve Aksesurları İhtisas Fuarı

Tarihler: 13 Eylül 2012 Perşembe ~ 16 Eylül 2012 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Fuar Merkezi 34149 Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.demosfuar.com.tr

Paylaş:

2 Yorum:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2012 ~ Eyl 16, 2012

4.Tesettür Fuarın’da 2012 trendleri yurt içi ve yurt dışından gelen talepler doğrultusunda Gelinlik ve Abiye kıyafetler öne çıkmaya başladı.

Ünlü modacı CEMİL İPEKÇİ'ninde katıldığı ve tesettür Gelinlik ve Abiye modellerini sergileyeceği Tesettür Fuarı’na Tesettür modasının tanınmış moda evleri ve modacılar iştirak edecek.

Yurt içi ziyaretçilerin yanı sıra yurt dışından çok yoğun bir şekilde ziyaret edilen Tesettür Fuari 2012 de çok daha farklı olacak.

Tesettür Modasında son trenlerin sergileneceği Tesettür Fuari 2012 yi kaçırmayın.

Şimdiden ajandalarınıza 13 - 16 Eylül tarihini not etmenizi öneririz.

Tesettürde Dev Markalar Bu Fuarda Buluşuyor!

İstanbul Fuar Merkezi, 13 - 16 Eylül 2012 tarihleri arasında 4. Kez Tesettür Fuarı'na ev sahipliği yapacak. Fuarda İslami Moda trendlerinden tesettür gelinlik, abiye, mayo, eşarp, özel eşarp tasarımları ve aksesuarlarının hepsini bir arada görmek mümkün.

Katılımcı firmaların ilkbahar-yaz ve kış kreasyonlarının hepsini bir arada sergileyeceği fuarda yeni sezonun tüm modellerini görebileceksiniz. Özellikle yurt dışı pazarının beğenisine sunulacak koleksiyonlar Müslüman ülkelerin olduğu kadar Avrupa'nın da ilgisini çekmektedir.

Sezon açılışı ile birlikte yurt içi ve yurt dışı üretici ve alıcıları bir araya getirecek olan fuar; iş dünyasının profesyonellerini ve tesettür modasını yakından takip eden hedef kitleyi 13 - 16 Eylül 2012 'de ağırlamaya hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Erkek tesettür giyimininde en kısa zamanda degerli modacılarımız tarafından düzenlenecegini ve esleri ile uyum icinde olacaklarını umut ediyorum.
muhteşem
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT