5.Uluslararası Fotoğraf ve Dijital Görüntüleme Teknolojileri Fuarı

Tarihler: 11 Nisan 2013 Perşembe ~ 14 Nisan 2013 Pazar

Yer: CNR EXPO

Adres: CNR Expo Fuar Merkezi Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Faks: 0212 465 74 76

Web: http://http://www.cnrexpo.com

E Posta: info@cnrexpo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2013 ~ Nis 14, 2013

Fotoğraf ve Dijital Görüntüleme Teknolojieri alanında Türkiye'nin pazarını büyütebilecek ve güçlendirecek en önemli etkinliği olan Photo&Digital'13 Fuarı, 11 - 14 Nisan 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde (Yeşilköy Expo Center ) konunun hem profesyonellerinden , hemde amatörlerinden oluşan binlerce kişiyi bir araya getirecek.

Photo&Digital'13 çerçevesinde sanatsal, teknik, eğitsel pek çok özel etkinlik yer alacak. Fotoğraf ve Dijital Görüntüleme Teknolojileri alanının, önde gelen küresel markaları ve bir çok hizmet sağlayıcı kuruluşun katılım gösterdiği, büyük ziyaretçi kitlesi toplayan; Photo&Digital 2011 Fuarı, sektör için en önemli pazarlama ortamını oluşturmuştur.

İhtisas fuarları alanında; Türkiye'nin uluslararası markası olan, Ares Fuarcılık tarafından iki yılda bir organize edilen Fotoraf ve Dijital Görüntüleme Teknolojileri Fuarı; Photo&Digital 2013; değişim hızı en yüksek olan dijital teknolojiler alanının, ulusal ve uluslararası göstergesi olacak. Bilgi kaydı, iletimi ve depolanmasında kullanılan teknolojiler, hobi alanında da büyük ilgi gören ve ticaret hacmini oluşturan, dijital görüntüleme teknolojileri; iş, hobi ve sanat ilgililerinin bu yıl da ortak payda da buluşturacak. Photo&Digital 2013 uluslararası alanda, gücünden kuşku duyulmayan güçlü markaların dünya pazarlarına sundukları yeni teknolojiler, geçmiş dönemdeki gibi bu büyük buluşmada da ilgililerini büyüleyecek.

Gücümüz, birlikteliğimizdedir. Geleceği birlikte belirlemek için Photo&Digital 2013'de buluşalım...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT