Akare Yurtdışı Üniversite ve Dil Okulları Fuarı

Tarihler: 15 Ekim 2011 Cumartesi ~ 16 Ekim 2011 Pazar

Yer: İstanbul Hilton Otel

Adres: Cumhuriyet Cad. Harbiye İstanbul Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 244 00 95

Web: http://www.akare.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2011 ~ Eki 16, 2011

2001 yılından beri dünyanın saygın okullarını gençlerle buluşturan"Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları" 3 büyük şehirde gerçekleştireceği Türkiye'nin en büyük eğitim organizasyonu ile farklı ülkelerden üniversite, sertifika ve dil okullarını bir araya getiriyor.

Yurtdışında üniversite, master, sertifika, MBA, lise veya dil eğitimi almak isteyenler için düzenlenen “Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları” 11-16 Ekim tarihleri arasında İzmir, Ankara ve İstanbul’da gerçekleşecek. Farklı ülkelerden, 100’den fazla okulun katılacağı Akare Yurdışı Eğitim Fuarları sayesinde yurtdışında eğitim görmek isteyenler doğrudan bilgi almanın rahatlığına ve okulların kayıt yetkilisi ile yüz yüze görüşmenin avantajına sahip olacak.

Özellikle Amerika, İngiltere, Avustralya ve Kanada okullarının ağırlıklı olarak bulunacağı fuarlarda üniversite, kolej, sertifika ve dil okulları yer alacak. Yabancı eğitim kurumlarının temsilcileri, fuar boyunca gelecek binlerce kişiye, okul ücretleri, giriş ve başvuru şartları, yurtdışında yaşam koşulları, ülkelerinin eğitim sistemleri hakkında her türlü bilgiyi vererek, çeşitli alanlarda eğitim görmek isteyenlerin bütün soru işaretlerini giderecekler. Yılın en önemli yurtdışı eğitim fuarı olan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları”na giriş ücretsiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT