Alleather-IDF İstanbul Deri Fuarı

Alleather-IDF İstanbul Deri Fuarı

Tarihler: 01 Şubat 2017 Çarşamba ~ 03 Şubat 2017 Cuma

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 468 52 00

Faks: 0212 468 52 01

Web: http://www.ifm.com.tr

E Posta: pazarlama@ifm.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2017 ~ Şub 3, 2017

2017 Yılı Deri Modasına Saf, Minimal Tasarım ve Maceracı Bir Ruh Hakim Olacak…

01-03 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Türkiye’nin en büyük deri fuarı Alleather-IDF İstanbul Deri Fuarı, yeni sezonda gardolaplarda yer alacak yenilikçi ve trend ürünlere evsahipliği yapacak.

Saf, minimal, safari tarzda maceracı ruha sahip tasarımlar, geometrik desenler, toprağın taba, kahve ve altın tonları yükselişe geçerken, trençkotlar, triko, deri ve kumaşı birlikte kullanan geometrik desenli giysi ve aksesuarlar konbinlerin vazgeçilmezleri arasına girecek.

Alleather-IDF İstanbul Deri Fuarı, modaya yön veren trendlerin açıklandığı ortak buluşma platform olacak. Moda, tasarım ve stil dünyasına online bilgi, araştırma ve trend analizi sağlayan dünyanın önde gelen global bilgi servislerinden biri olan ve merkezi Londra’da bulunan WGSN, Alleather-IDF evsahipliğinde 02 Şubat tarihinde en son trendleri anlatacağı bir seminer düzenleyecek.

Yeni Tasarım Trençkotlar Kadınların Gözdesi Olacak….
Deride 2017 yılı modasını,’Saf, minimal ve safari tarzın hakim maceracı bir ruha sahip’ olarak özetleyen Deri Giysi Tasarımcısı Feyza Aktulga, sezon kıyafetlerinde doğal renk yüzeylerinin ve otantik görünüm sağlayan deri detayların moda olduğuna dikkat çekiyor. Deri giyim ve deri aksesuarın tercihlerinin kadınlara saf ve minimal bir güzellik sunarak doğal bir görünüm kazandırdığını belirten Aktulga’ya göre; kadınlar bu yıl, toprağın tonları olan taba, kahve ve altın renklerde yeni tasarım trençkotlara bürünecekler.

Geometrik Desenler ve Detaylar Dikkat Çekecek…
Safari tarzın hakim olacağı yeni sezonda hem çağdaş hem de doğal yaşamı harmanlayan maceracı ruha sahip olacak kadınlar, kendi kimliğine sahip, daha şık ve çekici bir görünümle dikkatleri üzerine toplamayı başaracaklar. Tasarımcıların hayal güçlerini sonuna kadar kullandıkları geometrik desenler ve detaylar da yeni sezonda hem deri giysilerde hem de aksesuarlarda hayat bulacak.

01-03 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Türkiye’nin en büyük deri fuarı Alleather-IDF İstanbul Deri Fuarı İnovasyon ve Trend Alanı’nının tasarım ve düzenlemesi Deri Giysi Tasarımcısı Feyza Aktulga ve Tasarımcı Zuhal Canyurt tarafından birlikte tasarlandı. Deri ve deri ürünleri alanında 12 yüzyıla dayanan köklü bir geçmişe sahip Türk deri sektörünün giyim ve aksesuarda 2017 ve 2018 yılına dair en yenilikçi, moda ve trend ürün ve tasarımlarını Alleather-IDF İstanbul Deri Fuarı’nda sergileyeceklerini belirten Feyza Aktulga ve Zuhal Canyurt, Trend Alanı’nın, ‘Saf Minimal’, ‘Asya Bahçesi’, ‘Sanat Efekti’, ‘Genç Hisset’ ve ‘Yeni Doğu’ konseptlerine sahip 5 bölümden oluşacağını ifade ettiler.

Deride Yeni Trend: Toprağın Renkleri…
Alleather-IDF Trend Alanı’na dair ipuçları veren Tasarımcı Zuhal Canyurt ise bu sezon deride, toprak tonları kahve, krem ve altın tonlamaları ile birlikte doğal yeşil ve otantik desenleri içinde barındıran doğal iplerin ilham verdiği pastel naturel tonların kullanıldığını söyledi. Canyurt, pudra tonları, doğal ten renginden esinlenilmiş tonlamalar ve somon rengi ile pastel huzur mavisi ve kırmızı ile kremit rengiyle karışan yeni mor tonlamaların trend olacağını ve derinin vazgeçilmez klasiği siyah rengin zamansız olarak moda olmaya devam edeceğine vurgu yaptı.

Genç Yeni Nesil Modaseverlerin Tercihi: Kısa Deri Ceketler…
Değişimin farkında olan ve yeniliği gelişim olarak gören genç yeni nesil modaseverler, 2017 de kısa deri ceketler ve renkli yüzeylerle şık görünüm kazanırken, pratik ve rahat kesimleri tercih edecekler. Yeni sezonda triko, kumaşın ve derinin birlikte kullanıldıği rahat, hafif ve uzun formlarda tasarlanlanan kıyafetler, şık kadınların vazgeçilmezi olacak. Stil sahibi deri tutkunları, her konbine uygun deri bir kemer, çanta, eldiven, deri aksesuarlı kolye veya bileklik gibi ayrıntılar ile genç ama sofistike bir şıklıklerini tamamlayacaklar.

Türk Deri Sektörü, Tasarım Gücü ve Kalitesiyle Alleather-IDF’te Gövde Gösterisi Yapacak…
Deri sektörünün çatı örgütü Türkiye Deri Vakfı (TÜRDEV) ve dünya genelinde deri sektörünün güçlü iki fuar etkinliği olan APLF ve ACLE ile tekstil alanında çok önemli bir fuar olan MAGIC’in organizatörlerinden olan UBM, 01-03 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde Alleather-IDF İstanbul Deri Fuarı’nın düzenliyorlar. Fuara, yaklaşık 250 marka ve 6 bin profesyonel ziyaretçinin katılımı bekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT